Zirvede Haber

Pişkinlik Hat Safhada! Yeter ! Mudanya’mızda 10 Yıllık Beceriksizlik Öyküsü Artık Son Bulsun!

Pişkinlik Hat Safhada! Yeter ! Mudanya’mızda 10 Yıllık Beceriksizlik Öyküsü Artık Son Bulsun!

Mudanya’nın keskin muhalifi MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden depremde ağır hasar gören belediye binası üzerinden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı topa tuttu. Erden; “Belediye Başkanı Hayri beyin paylaşımı “Sıvamaktan” öte birşey değildir!” dedi.

Erden; ” 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 10:42’de Mudanya Merkezli gerçekleşen deprem sonrası Mudanya Belediyesi Binamız hizmete kapatılarak boşaltıldı. En kritik zamanlarda devam etmesi gereken tüm belediye hizmetleri akamete uğradı.

10 Yıldır başkanlık koltuğunda oturan Sn. Türkyılmaz bugüne kadar hizmet siyaseti yerine barış ve kardeşlik gibi insani söylemlerin kılıfı altında uyguladığı kin ve hamaset siyasetine Mudanyamız kurban edilmiştir. 10 yıldır maalesef Mudanyamızda ciddi bir yerel yönetim olmayıp adeta çadır tiyatrosu vardır.
Sayın Başkan bu depremde neden senin 45 gün önceden depremi haber veren DEPREM ERKEN UYARI İSTASYONLARIN haber vermedi? Bunu halkımıza bir anlatsan da öğrensek. Yıllardır verileri nereye gittiği belli olmayan bir derneğe ait göstermelik bu istasyonlar için kaç para ödedin? Bunuda açıkla.
Daha herhangi bir yıkım olmadan gerçekleşen depremde ilçemizin kalbi durumunda olan belediye binamız atıl kalmıştır. 10 Yıldan bu yana öncelik sırası gözetilmeden gereksiz etkinlik, sözde fuar, marka değeri oluşturmayı amaçlamayan sözde şenlikler ve doğru yere afaki bütçe ile kondurulan ve kamu zararı yazan yanlış proje Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Başkan Hayri Türkyılmaz dışında herkesin gördüğü beklenen neticenin yaşanmasını sağlamıştır.
Sayın Başkan tüm Mudanyalılardan 10 Yıllık Beceriksizlik Öyküsü için özür dilemeli vicdanı varsa helallik istemelidir.
2019’da halkımızın kıymetli oylarını doğruları dile getirerek helal ettirme çabasıyla Meclis Üyeliğine seçildim ve defalarca deprem gerçeğine dikkat çektim. Mudanyamızın yumuşak karnı olan noktaları, belediye binamızın güncel ihtiyaçlar doğrultusunda uygun bir yer oluşturularak yeniden inşa edilmesi gerektiğini vurguladım. Ve daha pek çok ayrıntı adeta bir belgesel niteliğinde açıklamalarımda bulunmaktadır.
NEDEN MUDANYALI ACI ÇEKEREK BEDEL ÖDESİN.
Birilerinin beceriksizliği, egoları, kibir abidesi tavırları nedeniyle Mudanyalı neden bedel ödesin? 10 yılda bir belediye başkanı sadece 4 Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısına katılmış birini de yarıda bırakıp çıkmış gitmiş.
Hangi yüzle tekrar aday adayı oldun? Bu halktan nasıl oy isteyeceksin? Bu defa hangi palavraları sıkacaksın?
YILDIZTEPE’YE BÜYÜK SERVET GÖMDÜN DE NE OLDU?
Doğru yere çok yanlış bir proje yaptın. Sözde sosyal yaşam merkezi Yıldıztepe’ye günün dolar kuru baz alındığında 2 milyon 700 bin dolar harcadın. O parayla Mudanya’da belediye binası yapılacak yer kamulaştırılarak güzel bir başlangıç yapılamaz mıydı?
10 Yıldır konser, şenlik, sözde fuar derken Hasköy’de halkın mülkleri çatır çatır satıldı ve satılmaya devam ediliyor.
10 yıl yanlışlara göz yuman, oy çoğunluğu avantajı ile yanlış kararlara el kaldıran chp meclis üyeleri, susan ilçe ve il yönetimide vebal altındadır.
Belediye Başkan adayları kim olursa olsun dünkü yetersizliklerini , yanlışlarda suskunluklarını yarında devam ettirmeyceklerinin güvencesi varmı?
Saygıdeğer Mudanyalılar ilçemiz bu zihniyetten bir an önce kurtulmalıdır.
Mudanya beklenen durumlara bile hazırlıksız bir vaziyettedir. Siyaseti bir kenarıya bırakarak artık ortak uzlaşıyı yakalamak ve Mudanyamızı bekleyen çok büyük acılardan kurtarmak için akıl, bilim, empati ve istişare kültürüyle hareket etmeli, el de kalan kaynaklarımızı sorunlarımızın öncelik sırasını dikkate alarak akılcı kullanmalıyız. Yoksa yarın çok geç olabilir.

Tüm hemşehrilerime tekraren geçmiş olsun diyor, esenlik dolu günler temenni ediyorum.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ