Zirvede Haber

CW Enerji 13 yaşında

CW Enerji 13 yaşında
  • CW Enerji, güneş enerjisi sektöründe hızla büyüme yolculuğuna devam ediyor. Yenilikçi çalışmaları ile adından söz ettiren firma, 13. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

CW Enerji, tam 13 yıldır Türkiye için üretiyor, ülkemize ve sektöre katkı sağlamaya devam ediyor. Güneş enerjisi sektöründe hızla büyüme yolculuğuna devam eden firma, yenilikçi çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

CW Enerji kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, 3 Aralık 2010 yılından bu yana güneş enerji sektöründe faaliyet gösterdiklerini söyledi. Sarvan, kaliteden ödün vermeyen ve müşteri memnuniyetini birinci derecede misyon edinmiş bir anlayışla sektördeki faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade ederek, “Dürüst, güvenilir, ilkeli ve fikir sahibi bir kuruluş olarak tam 13 yıldır olduğu gibi bundan sonra da varlığımızı uzun süreler devam ettirebilmeyi ana misyon edinmiş durumdayız. Yıllık yaklaşık 1,8 GW güneş paneli üretim kapasitesi ile ülkemizin önde gelen firmalarından biri olmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Çok çalışmaya ve değer üretmeye devam edeceğiz

Kaliteden ödün vermeyen anlayışla, gelişen teknolojiye uygun, uzun süre yüksek performans ve verimlilik sağlayacak şekilde üretim yaptıklarına dikkat çeken Sarvan, şunları kaydetti: “Alanlarında uzman geniş çalışan kadromuzla ülke ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunuyoruz. Bugünlere ulaşmamızda çalışma arkadaşlarımızın büyük emekleri söz konusu. Her bir çalışma arkadaşımıza emekleri ve özverili çalışmaları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemiz ve sektörümüz için çok çalışmaya ve değer üretmeye devam edeceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ