Zirvede Haber

Sneaks Up’ın Air Max için çektiği MAXXED OUT reklam filmi yayında

Sneaks Up’ın Air Max için çektiği MAXXED OUT reklam filmi yayında
Dünyanın en popüler sneaker markalarını tutkunlarıyla buluşturan sokak modasının öncüsü Sneaks Up, yeni Air Max döneminin reklam filminde izleyiciyi sınırların ötesine geçmek için zorluyor!
Modası hiç geçmeyen efsane Air Max’ın yeni çağı için hazırlanan reklam filminde, kendin olmanı, korkusuz tavrını sergilemeni, büyük hayaller kurmanı ve ötesini hayal etmenin önemini gözler önüne seriyor.

Air Max filminde daha önce görülmemiş teknoloji ve teknikler kullanılarak hayata geçirilen ve bu kampanyaya da ismini veren MAXXED – OUT kişilikleri, başrolde yer alan rap sanatçıları Lil Zey ve GOKO! canlandırıyor. Çekim ve CGI teknikleriyle gerçek ve soyut dünya

bir araya gelirken sanatçıların atmosferini yansıtacak şekilde filmde müzikal bir dünya yaratılıyor.“Olman gerektiği söylenen her şeyin ötesinde bir hikâye var. Bu senin sahnen, gururla üzerinde dur ve kendine kendin olma şansı ver!” mesajını veren reklam filmi izleyiciyi sınırlarını zorlamaya davet ediyor.

Sokak kültürü özelinde yeni deneyimler yaşatan Sneaks Up ve kreatif ajansı Studio WINO iş birliğiyle İstanbul’da çekilen film sosyal medyada büyük ilgi görüyor. Nike’ın şimdiye kadar ürettiği en ikonik sneaker’lardan biri hâline gelen Air Max için çekilen ve kreatif direktörlüğünü Y. Elis Yıldırım’ın üstlendiği reklam filmine https://www.youtube.com/watch?v=qpFU28rpXwk  bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Kampanya Künyesi:

Creative Agency: Studio WINO

Executive Creative Director: Elis Yıldırım

Director: Fora Norman

Production Company: Kala Film

Producers: Buse Hamamcıoğlu, Deniz Cem Dağ

DOP: Akın Çetin

Sneaks Up Creative Head: Utkucan Kaya

CGI Director: Onur Şentürk

CGI Producer: Aynur Kazaz

VFXArtist: Evren Öztürk

VFX Artist: Korcan Atalay

VFX Artist: Tolga Kapıcıoğlu

Compositor: Hüseyin Cay 

Animation/ Rigging: Mehmet Demiray

Asistant Director: Levent Görgeç

Gaffer: Sezgin Keriş

Art Director: Gizem Demir

Offline Editor: İpek Kadri

Post Production Comapny: Magic Post

Color Grading: The Post Brothers

Creative Team: Ceyda Yılmaz, Mert Turan, Buğra Örs

Styling: LORY
Styling Assistant: Cansu Çetinkaya

Film Hairstylist & Makeup Artist: Hamza Sara, Batuhan Sara

Nail Artist: Aleksei Drobkov

Photo Hairstylist & Makeup Artist: Mertcan Pekgüzel, Berke Şeren

Music Consultant: Ulaş Demiröz

Sneaks Up hakkında:

İsmini sneaker tutkusundan alan Sneaks Up, Ünal Group markası olarak spor ve sokak modasının önde gelen ikonik ürünlerini tüketiciyle buluşturma heyecanıyla 2014 yılı Aralık ayında kurulmuştur. Sneaks Up, Nike, Jordan, Adidas, Puma, Vans, Champion, Les Benjamins, Dickies, New Balance, The North Face, Timberland, New Era ve Eastpak gibi birçok markanın özel koleksiyonlarını tüketiciyle buluşturuyor. Türkiye genelinde 44 mağazası ve online web sitesiyle faaliyet gösteren Sneaks Up, sadece satış odaklı olmadan tüketici deneyimi yaşatma alanları, inovatif ürün lansmanları, DJ performansları, kişiselleştirme, dans ve basketbol atölyeleriyle dostlarına ilham olan deneyimleri kurgulamaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ