Zirvede Haber

CHP’de İkinci Belediye Başkanı aday adayı Metin Türk, selin vurduğu esnafı ziyaret etti!

CHP’de İkinci Belediye Başkanı aday adayı Metin Türk, selin vurduğu esnafı ziyaret etti!

“Bugün Mudanya’da aşırı yağış nedeniyle bodrumlarını su basan evleri ve vatandaşlarımızı, taksi duraklarımızı, aşırı rüzgar ve dalgalardan dolayı restorant önü çöken Kılıç Balık ve bölge esnafımızı ziyaret ettik.” sözler Mudanya Belediye Başkanlığına adaylığını koyan bir isme ait. Yerel seçimlere aylar kala, aday adayları, saha çıkmaya başladı. Mudanya’da eski ilçe Başkanı Fahrettin Bahçıvancı’nın ardından, Mudanya ilçe örgütünde ikinci kişi olarak belediye başkanlığı aday adaylığını Metin Türk açıkladı. CHP’li isim Metin Türk iki gündür aşırı yağış alan ve dükkanları su basan esnafı ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Metin Türk; “Esnafın yaşadığı sıkıntı ve zarar büyük. Bunun maddi değerini soracak olursanız 40-45 günlük neredeyse karlarına eşit! Devletimiz zarar gören esnaf için insiyastif almalıdır.” dedi.

Belediye başkanlığı aday adaylığı açıklamasında, Türk siyasete başlamasında dair girizgâhtan sonra neden Metin Türk belediye başkanlığına aday adayı olduğunu şu sözlerle açıkladı.

Metin Türk, aday olması durumunda seçildiğinde  öncelik olarak, hiçbir kurumsal kavgalı olmayacağını, Mudanya’nın menfaatleri doğrultusunda projeleri hayata geçirilmesi için çalışacağım, Bursa’da yerel iktidarı Mustafa Bozbey başkanımızın almasıyla Mudanya’da projelerimiz daha kolay bir şekilde hayata geçeceği vurgusunu yaptı. Sorulan soru üzerine Mudanya’nın kanayan yarası olan trafik öncelikli projeleri arasında olduğunu belirtirken, mega projelerini açıklamadı.

Türk‘ün aday adaylık açıklamasına, önceki dönem İl Başkanı Şahin Gençal,  önceki dönem il yönetici Bilal Deniz, önceki dönem Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Belediye Meclis üyeleri Yusuf AkbulutBülent Aşçı, önceki dönem Yıldırım Belediye Başkan adayı Özgür Erdursun, önceki dönem Nilüfer ilçe yöneticisi Armağan Gümüş.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ