Zirvede Haber

Yıldırım’ın Muhtarlarına Şahin Sevinç’ten Anlamlı Jest!

Yıldırım’ın Muhtarlarına Şahin Sevinç’ten Anlamlı Jest!

Yıldırım ilçesinin 71 mahallesinin mülki amiri muhtarları Bursa Cafe ve Restaurantçılar Dernek Başkanı, Şahinbey İskender Döner’in marka sahibi Şahin Sevinç misafir etti. Büyük buluşmaya Yıldırım Kaymakamı Metin Esen, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım Belediye Başkanvekili Selim Yolgeçen, Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak’ta katıldı.

Yıldırım Kaymakamı Metin Esen; “Bugün burada muhtarlarımızla birlikteyiz. Biz büyük bir aileyiz. 700 binleri geçen nüfus yapımızla 71 mahallemizle vatandaşlarımızın her sıkıntısında ben kaymakam olarak çözüm noktasında elimizden gelen ne varsa hazırım. Hangi siyasi kurumda olursa olsun siyaset yapan arkadaşlarımızın birbirlerini dinleyerek çözüm noktasında da ortak hareket etmeye çalışmasını görmekten dolayı oldukça memnunum. Bugün diyabet günüydü ve Yıldırım Belediye Başkanı sayın Oktay Yılmaz’ın da ilçede gerçekleştirdiği organizasyon gelecek güzel çalışmaların da habercisi oldu. Kendilerine huzurunuzda teşekkür ederim.” dedi.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz; “Az önce belirtildiği gibi biz büyük, 3 bin yıldan fazla örf ve adaletleri kılcal damarlarımıza kadar işlemiş bir aileyiz. Görevdeyken eksik yapmış olduğumuz işler olabilir. Bunları elbette ki; muhalefette olan arkadaşlarımız eleştirecektir. Eleştirilerimizi yapıcı yönde yapmamız Yıldırım’ı güzelleştirecek bir olgudur. Muhtarlarımız bizim sahada görmediğimiz gözümüzdür. İnşallah sizlerle birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağız.” dedi.

Yıldırım Muhtarlar Derneği Başkanı Muhsin Sak; “Yıldırımlı muhtarlar ile sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Amacımız her mahallemizde devletimizin varlığını hissetmek, ihtiyaç halindeki yatırımların kamu kurumları tarafından hayata geçirilmesini sağlamaktır. Bursa’nın ikinci büyüklükteki ilçesi olarak Yıldırım’da kazanıp Yıldırım’da harcamak isteriz.” dedi.

Bursa Cafe ve Restaurantçılar Dernek Başkanı Şahin Sevinç; “Geçmiş dönemde meclis üyeliği yapmış aynı zamanda da milletvekilliği için siyasette yarışan bir kardeşiniz olarak davetimize icabet eden muhtarlarımız sefalar getirdiniz. Yıldırım’da bir canın eline birşey batsa benim kalbime hançer batar. Yıldırımlının gözünde yaş olsa ben yas tutarım. Yıldırım’da ticari yaşamımı sürdüren bir işletmeci olarak Yıldırım’ın çıta atlaması için her girişimi ister kamudan gelsin ister özelden her zaman destekledim. Muhtarlarımızın da bu konulardaki hassasiyetlerini geçmiş dönemde gördüm. Gözbebeğimiz muhtarlarımızla Yıldırımlılar için kamu kurumlarının da çabalarıyla bizler üstümüze düşen her görevi emir sayacak ve gerçekleştireceğiz. ” dedi.

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ