Zirvede Haber

Demokratlardan Gelecek’e Ziyaret! “Bursa İçin Çalışacağız!”

Demokratlardan Gelecek’e Ziyaret! “Bursa İçin Çalışacağız!”

Demokrat Parti Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan ve yönetimi Gelecek Parti İl Başkanı Fuat Kadıoğlu ve yöneticilerine nezaket ziyaretinde bulundu. 1 saat 15 dakika süren ziyarette Bursa’nın kronikleşmiş 6 konusu da müzakere edilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Gelecek Parti İl Başkanı Fuat Kadıoğlu; “2023 Genel Seçimlerinde refikimiz olan Demokrat Partili arkadaşlarımızın ziyaretinden oldukça memnunuz. İl Başkanımız sayın Çağrı Kaplan ile özellikle genç kardeşlerimizin hayatta karşılaştığı sorunlar üzerine verimli değerlendirmeler yaptık. 2024 mart seçimlerinde Bursa’nın kaderini değiştirmeye kararlıyız!” dedi.

Demokrat Parti İl Başkanı Çağrı Kaplan; “Siyasi tecrübesiyle Bursa’ya farklı bir açıdan bakan sayın Fuat Kadıoğlu ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyoruz. Bursa’nın bir çok kazanımının tarumar edildiği bu dönemde 2023 Genel Seçimleri’nde vatandaşlarımıza anlatmaya çalıştık. 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde de aynı hedefe yoğunlaşarak Bursa’nın yazgısını değiştireceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ