Zirvede Haber

Girişimci kadınların renkli buluşması

Girişimci kadınların renkli buluşması

Bursa’da çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren girişimci kadınlar, Melek Kadınlar Platformu Başkanı Esra İlknur Tekmen’in organize ettiği etkinlikte buluştu. Büyük ilgi gören buluşmada başarılı iş kadınları ödüllendirildi.

Melek Kadınlar Platformu Başkanı Esra İlknur Tekmen, Bursalı girişimci kadınları özel bir etkinlikte buluşturdu. FSM Mado’da gerçekleşen kahvaltıya katılan 200’ü aşkın girişimci kadın; güç birliği yaparak iş geliştirme konularında fikir alışverişinde bulundu. Büyük ilgi gören etkinliğin açılış konuşmasını yapan Melek Kadınlar Platformu Başkanı Esra İlknur Tekmen, “Kadının gücünü iş hayatında daha çok hissettirmek için bu adımı attık. Cumhuriyet’in yeni yüzyılında kadına iş hayatında çok daha önemli görevler düşüyor. Bizler de Melek Kadınlar Platformu olarak bu konuda sizler için daha faydalı organizasyonlar yapmak istiyoruz” dedi. Organizasyonun konuşmacı konuğu olan Op. Dr. Yuliya Doster ise katılımcıların kadın hastalıkları konusundaki merak edilen soruları yanıtladı.

Etkinliğin finalinde Arzu Bingöl ve Nurdan Demirtaş ‘Kadın Girişimci Başarı Hikayesi’, Gözde Avcı ‘İlham Veren Kadın Girişimci’, Derya Çınarcık Aytaç da ‘Bursa’nın En Başarılı Kadın Girişimcisi’ ödüllerine layık görüldü.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ