Zirvede Haber

2024’ÜN SAÇ TRENDLERİ BELİRLENDİ; MUHTEŞEM KAHVENİN GİZEMİ DOĞAL SAÇLARDA HAYAT BULUYOR

2024’ÜN SAÇ TRENDLERİ BELİRLENDİ; MUHTEŞEM KAHVENİN GİZEMİ DOĞAL SAÇLARDA HAYAT BULUYOR

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte 2024’ün saç trendleri de belli oldu. Yeni sezon saç modasında kahve tonlarının rüzgârı eserken, doğal olduğu düşünülen her saç renginde aslında boyanın hakimiyeti gözler önüne serilecek. 2024’te kahve ve bitter çikolata tonlarının yükseliş yılı olacağının altını çizen Saç Tasarım Uzmanı Erkan Uzelli, güzellik ve özgünlüğü birleştiren en son saç trendlerini anlatarak sıradan ve gelenekselliğin dışında bir sezonun bizleri beklediğini vurguladı.

Her yıl değişen saç trendleri, 2024 yılının yaklaşmasıyla en dikkat çeken yeni saç modelleri ve renklerini göstermeye başladı. Saç Tasarım Uzmanı Erkan Uzelli, yeni yılın saç trendlerini açıklarken, doğal tonların önemli bir rol oynayacağını belirtti. Uzelli, ‘‘2024’te, neredeyse tüm saçlarda boyanın hâkim olduğunu gözlemliyoruz. Doğal olduğunu düşündüğümüz birçok saç rengi aslında boyalı saçlardan oluşuyor. Bu nedenle, saçlarını daha parlak ve dikkat çekici hale getirmek isteyen birçok ünlü, saç boyama işlemine yöneliyorlar. 2024’te saç boyama, saçların daha ilgi çekici görünmesini sağlayan bir trend haline gelmiş durumda. Dolayısıyla ünlü isimler de farklı ve çarpıcı bir görünüm elde etmek istediklerinde saçlarını boyamak zorunda kalıyorlar.’’ dedi.

KAHVE TONLARININ DOĞAL ZARAFETİ

Doğal saç renkleri, saç modasının vazgeçilmez ve klasik bir unsurunu oluşturuyor. Saç Tasarım Uzmanı Erkan Uzelli, ‘‘2024 yılı, kahve tonlarının moda olduğu bir yıl olacak. Kahverengi tonları büyük bir popülarite kazanacak ve bu nedenle çikolata kahve, sütlü kahve, kızıl kahve, soğuk kahve ve bitter çikolata gibi farklı tonlara hazırlıklı olun. Ayrıca, saçlarınıza açık ve koyu ışıklar ekleyerek renk çeşitliliği yaratabilirsiniz. Kişsel favorim Işıltılı kahve ise sezonun en dikkat çekici saç trendlerinden biri olacak. Ancak doğal renkler sizi sınırlamamalıdır. Özgün kesimlerle denemeler yaparak, saçlarınıza kişisel bir dokunuş ekleyebilirsiniz.’’ açıklamasında bulundu.

SAĞLIKLI VE IŞILTILI SAÇLARIN ANAHTARI

Saçlarınıza düzenli bakım yapmak, saç sağlığını korumanın anahtarıdır. Doğal saç, bakımsız ve enerjisiz görünüme yol açabilir. Bu nedenle, saçlarınızın parlaklığını korumak ve doğallığınızı sürdürmek istiyorsanız, saçlarınıza parlaklık verme işlemlerine yönelebilirsiniz. Doğru şampuan, saç kremi ve saç maskeleri kullanarak saçların doğal güzelliğini korumanın daha yaygın hale geleceğini belirten Uzelli, ‘‘Unutmayın ki sağlıklı saçlar her zaman güzel saçların temelidir.

Özellikle argan yağı gibi doğal yağlar, saç tellerini güçlendirir ve canlılık kazandırır.

Ayrıca sağlıklı beslenerek saçlarınızın yeterli protein, vitamin ve mineral alımına özen gösterin.’’ dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ