Zirvede Haber

İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI GENİŞ BİR ALANDA BÜYÜK KAYIPLARA NEDEN OLAN DEPREM BÖLGESİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI  GENİŞ BİR ALANDA BÜYÜK KAYIPLARA NEDEN OLAN DEPREM BÖLGESİNDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Elektrik Teknisyenleri Odası, Kahraman Maraş merkezli Şubat Depremi’nden bu yana elektrik konusunda çalışmalarına artan bir ivmeyle devam ediyor.  Doğal afetler, elektrik altyapısına ciddi zararlar vermektedir. Elektrik teknisyenleri, bu tür felaketlerin ardından toplumun elektrik ihtiyacını kesintisiz sağlamak için çalışmalarına büyük bir özveriyle devam etmektedir.

Elektrik Teknisyenleri Odası’nın bölgedeki çalışmalarını artan bir ivmeyle sürdürmesinin önemine değinen İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Haluk Bozali, “Bu zorlu süreçte toplulukları bir araya getirmek ve dayanışmayı teşvik etmek kritik bir rol oynamaktadır. Çalışmalarımıza oda üyelerimiz ve yönetimimizin desteği ile devam ediyoruz” dedi.

Çalışmalarımız depremin yol açtığı elektrik kesintilerini en aza indirme, elektrik tesislerini onarma ve yeniden inşa etme çalışmalarını içermektedir.

 

İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI; İstanbul Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası İstanbul’da Cemiyetler Kanunu’na göre 1945 yılında “İstanbul Elektrik Teknisyenleri Derneği” adı altında kurulmuştur.

Kamu kuruluşları ve özel kuruluşlar arasında birlikteliği sağlamak üyelerin sicilini tutmak, çıraklık, kalfalık eğitimi ile ilgili çalışmaları yapmak, derneğe kayıtlı üyeler ile mesleki kararlar almak, bakanlıkça bağlı bulunduğu birlik, federasyon, konfederasyon tarafından verilecek talimatlara uymak, oda üyelerini resmi makamlara verilecek her türlü evraklarını düzenlemek odanın faaliyet ve çalışmaları içerisinde yer almaktadır.

Detaylı bilgi için 0532 420 17 59’u arayabilir veya semracaglar@gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ