Zirvede Haber

TÜRKİYE STAJ VE ÇIRAKLIK SİGORTASI MAĞDURLARI MECLİS’E ZİYARETLERİNİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

TÜRKİYE STAJ VE ÇIRAKLIK SİGORTASI MAĞDURLARI MECLİS’E ZİYARETLERİNİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

Staj ve Çıraklık Mağdurları mücadelelerine ara vermeden devam ediyor. Staj ve Çıraklık Mağdurları Bursa Dernek Başkanı Taner TUNÇAY ve Van Başkanı Cemal ASLAN mecliste Avrupa Birliği Uyum Komisyon Başkanı aynı zamanda AK Parti Van Milletvekili Burhan KAYATÜRK’ü ziyaret etti. Burhan KAYATÜRK’ü ziyaret eden Dernek Başkanları, Vekile ilgili dosyaları teslim ederek 3308 Sayılı Yasa mağduriyetini anlatma fırsatını buldu. Küçük yaşta çalışan bizlere verilen Sigorta kartları ve üzerindeki tescil tarihlerinin ilk işe giriş tarihi olarak sayılması için taleplerini dile getiren Başkanlar aynı zamanda “Avrupa’daki Meslek Eğitimi” alanların sigorta girişlerinin geçerliliğini dile getirmiş ve Avrupa Birliği uyum yasaları için bizlerin de girişlerinin kabul edilmesi konusunda kendilerinden destek isteler.

Staj ve Çıraklık Mağdurları Bursa Dernek Başkanı Taner Tunçay, Dernek Başkanvekili Yücel TAŞKIN ve Dernek üyelerimizden Ümit VARDAR, TBMM’de MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç’ı ziyaret ettiler. MHP Genel Başkan Yardımcısı Filiz Kılıç’ı ziyaret eden Dernek Başkanvekili Taşkın dosyaları teslim etti. Filiz Kılıç, konuya hâkim olduklarını dile getirerek mağduriyetlerin en kısa zamanda çözüleceğini belirtti.

Staj ve Çıraklık Mağdurları Bursa Dernek Başkanı Taner TUNÇAY, Van Başkanı Cemal ASLAN ve Dernek Yöneticilerinden Ümit VARDAR, TBMM’de MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar YILDIRIM’ı ziyaret etti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Yaşar YILDIRIM’ı ziyaret eden Dernek Başkanları,  Türkiye Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Federasyonu olarak bu mağduriyet çözülene kadar mücadeleye devam edeceğini belirterek, gerekirse tek tek tüm siyasileri ziyaret edecek ve çözümü konusunda destek isteyeceklerini beyan etti.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ