Zirvede Haber

Gece gündüz, soğuk- sıcak demeden amme hizmeti yapan kamu çalışanı şiddete değil, teşekküre layıktır

Gece gündüz, soğuk- sıcak demeden amme hizmeti yapan kamu çalışanı şiddete değil, teşekküre layıktır

Türk Diyanet Vakıf- Sen Genel Başkan Yardımcısı Hilmi Şanlı bıçaklanarak hastaneye kaldırılan imam ve öğrencisinin faillerinin ağır bir şekilde cezalandırılmalarını istedi.
Yeter Artık!
Devletin her türlü hizmetini halka ulaştıran kamu görevlileridir. Yani Devletin Gülen yüzü, eli, kolu, gözü ve ayağıdır. Gece gündüz, soğuk- sıcak demeden amme hizmeti yapan kamu çalışanı şiddete değil, teşekküre layıktır.
Her gün bir sağlık çalışanının, bir öğretmenin, bir Din Görevlisinin, bir Maliye Memurunun hatta ve hatta bir güvenlik görevlisinin darp edildiği haberiyle uyanırız. Sebepli- sebepsiz, suçlu- suçsuz her ne olursa olsun HUKUK DEVLETİ’nde bu gibi şiddetin cezasız kalmasına Türk Diyanet Vakıf- Sen olarak asla tahammülümüz yoktur. Günün her saatinde ve her yerde aziz milletimize ve çocuklarımıza Allah- Peygamber , Vatan- Millet , bayrak sevgisi, büyüklere, anne- babaya saygı- küçüklere sevgiyi öğretmek suretiyle âhlaklı nesillerin oluşmasına katkı sağlayan her bir Diyanet Çalışanı meslektaşımıza teşekkür ediyoruz. Din görevlisi gecesini gündüzüne katarak aziz milletimizin hizmetinden geri durmamaktadır. Hal böyleyken;

İstanbul Fatih Camii’ne giren 2 şahıs, imama ve bir hafıza bıçaklı saldırı gerçekleştiriyor ve yaralanmalarına sebep oluyorlar.
Saldırıya uğrayanlar Fatih Camii İmam Hatibi Galip Usta ve öğrencisi Bilal Erdem’e yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Saldırının sebebi henüz bilinmiyor.

Bir fitne ateşinin tutuşturulmak istendiği anlaşılıyor.
Bu saldırıyı Camide görevi başında cemaatin içerisinde gerçekleştiren caniyi kınıyorum. Buradan ilgili Cumhuriyet Savcılarını göreve davet ederek, görevi başında bıçaklanarak yaralanan arkadaşımız ve öğrencisinin haklarını korumalarını ve menfur saldırıyı gerçekleştiren caniyi bir an önce cezalandırmalarını bekliyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ