Zirvede Haber

KALPLERİN MUTLULUK ANAHTARI; ”KALBİSELİM”..!!

KALPLERİN MUTLULUK ANAHTARI; ”KALBİSELİM”..!!

Ümmet için, yetim çocuklar için, bütün insanlık için   yapmış olduğu birçok çalışma ve projeye  rağmen bunlar da yetmez diyerek her zaman daha da fazlasını, daha da güzelini, daha da çoğunu yapmak için  tüm ülkeyi karış karış  gezen , seminer seminer , toplantı toplantı yurtta  basmadık   vatan toprağı bırakmayan hep daha da fazla yapabilmenin aşkıyla didinen,son büyük depremlerde aylarca depremzedelerimizin yanında kalan ve büyük bir çaba ortaya koyan Kalbi Selim Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği son dönemde  faaliyetlerini katlayarak arttırdı

****Kurulduğu günden bugüne Bursa’da ve yurt genelinde ortaya koymuş olduğu performansla parmakla gösterilecek STK’lar  arasında kendine yer bulmuş olan Kalbiselim Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman İpekçioğulları ile son dönemde yapılan çalışmalar faaliyet alanları ve daha birçok merak edilene cevap bulma fırsatı yakaladığımız detaylı bir röportaj gerçekleştirdik.

KIRTASİYE DESTEKLERİMİZİ BU SENE DE GERÇEKLEŞTİRDİK..!!

—-Kalbiselim Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği,  yine bu hayır faaliyetleri  kapsamında   yeni eğitim-öğretim yılının başlaması sebebiyle yetim ve ihtiyaç sahibi 1200 kardeşimize Kırtasiye malzemeleri anlamında çanta, defter ve daha birçok materyalin dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Bunun yanı sıra deprem bölgesinden gelen afetzede ailelerimize Ulusal bir marketimizin Yardım kartlarından 700 aileye 1.000 ile 1500 TL arasında yardım ulaştırılmıştır.Yine bu dönemde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimizden 300 kişiye erzak kumanyası dağıtımı yapıldı.

ELEKTRİK,SU,KİRA,FATURA DESTEKLERİ SÜRÜYOR..!!

Bu kapsamda yine yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ödeyemedikleri elektrik ,su , kira ,fatura  desteği bağlamında 50 bin liralık yardım yapıldı. 22 aileye ev eşyası dağıtımı yine 55 aileye de kişi başı 3’er  kilo olmak üzere et dağıtımı gerçekleştirildi. Her zaman yetim ve yardıma muhtaç ailelerimizin yanında olan Kalbiselim olarak 185 aileye her biri 12 kilogram olan karpuzlarımızın dağıtımı sağlandı. Kalbiselim Derneği şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da tüm toplum kesimlerinden almış olduğu destekle başta yetimlerimiz ,öksüzlerimiz olmak üzere tüm yardıma muhtaç ailelerimizin yanında oldu ve bundan sonra da olacaktır.

    “GÖREN GÖZ”-“ÇARPAN YÜREK”-“İŞİTEN KULAK”  OLABİLMEK….

Yardıma muhtaç insanlarla , hayırsever vatandaşlar arasında bağlantı kurarak iyilikleri ve güzelliklerin artmasını sağlayarak  toplumdaki birlik, beraberlik ve yardımlaşma olgusunun yaşatılmasına büyük katkı sağlayan Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği , Yetim çocuklar ve aileleri başta olmak üzere toplumdaki yardıma muhtaçların “ gören gözü”, “ çarpan yüreği” ve “ işiten kulağı” olmaya devam edeceğiz dedi.

HAYIR KÖPRÜSÜ…

Yardıma muhtaç insanlarla, hayırsever vatandaşlar arasında ‘Hayır Köprüsü’ oluşturarak, toplumdaki birlik, beraberlik ve Yardımlaşma olgusunun yaşatılmasına büyük katkı sağlayan Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği, iyiliklere ve güzelliklere giden yolun birlik ve dayanışma ruhu ile değer bulacağına inanmakta.  Kalbi Selim Derneği Yetim çocukları ve aileleri başta olmak üzere toplum içerisindeki yardıma muhtaçların her zaman yanında olduğu gibi bu kapsamda kaymakamlık ve kamu kurum ve kuruluşlarlada iş birlikleri ortaya koyarak hizmet çeşitliliğine giderek , yeter ki hizmet olsun anlayışıyla  hızlı ,çabuk kararlar vererek ayrıca  dinanizm kazanmış olan örnek bir çalışma modeline sahiptir.

Bu bağlamda bizleri yalnız bırakmayan destekleriyle bize her zaman  güç veren,destekleyen  Bursa’daki  ve yurt genelindeki bütün iş adamlarımıza , işverenlerimize,  herkese buradan sevgilerimi ,selamlarımı göndermek istiyorum.” Diyerek sözlerini tamamladı.

 TEŞEKKÜRLER KALBİSELİM,TEŞEKKÜRLER OSMAN BAŞKAN..!!

Bursa’da sosyal sorumluluk projeleri anlamında belki de en kapsamlı çalışmalar yürüten derneklerin başında gelen Kalbiselim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği’nin genç ve başarılı Başkanı Sayın Osman İpekçioğulları yönetiminde adından bundan sonrada çok fazla bahsettireceğe benzer.

Derneğe ulaşmak isteyenler Duaçınarı Mahallesi’nde hemen  Ankara Caddesi üzerinde  hizmet veren dernek binasına veya  yine Ankara Caddesi üzerinde Şükraniye Mahallesi tarafındaki Sosyal Marketi ile de  Yardıma muhtaç insanlarla , hayırsever vatandaşlar arasında  ”Hayır Köprüsü” oluşturarak, toplumdaki birlik, beraberlik  ve Yardımlaşma olgusunun yaşatılmasına büyük katkı sağlayan Kalbi Selim Eğitim ve Kültür Yardımlaşma Derneği’ne ulaşabilirler.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ