Zirvede Haber

VİRANŞEHİR OSMANLI TEŞKİLATI ŞUBE AÇILIŞI GENEL BAŞKAN MEHMET ALİ ARSLAN TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

VİRANŞEHİR OSMANLI TEŞKİLATI ŞUBE AÇILIŞI GENEL BAŞKAN MEHMET ALİ ARSLAN TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ARSLAN TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Hızlı teşkilatlanma ile son zamanlarda sık sık basının ilgi odağı olan  Osmanlı Teşkilatı il ve ilçelerde teşkilatlanmaya devam ediyor. Viranşehir Osmanlı teşkilatı şube açılışını Osmanlı teşkilatı genel Başkanı Mehmet Ali Arslan tarafından gerçekleştirildi.   Genel Başkanı Mehmet Ali ARSLAN, açılışta yaptığı konuşmada çok önemli mesajlara dikkat çekti. Arslan konuşmasında; Bizler Osmanlı Teşkilatı olarak gerek yurt için de gerek yurt dışında teşkilatlanmaya devam ediyoruz. tabi teşkilatlanma sürecin de artık il ve ilçelerde teşkilatlanmayı tamamlamaya doğru giderken köylerde, beldeler de ve mahallelerde de teşkilatlanmaya başladık. bu teşkilatlanma tamamen küresel güçlerin gençlerimize yönelik insafsız çalışmalarına karşı insan merkezli bir çalışmanın başlangıcıdır. Bizler halkımızla beraber vatanımıza göz diken kimi zaman içimizden olan suç çetelerine karşı tamamen halkımızla beraber saha da çalışmalarımızı başlattık. 

Bu sebeple bu ruhu canlı tutmak için OSMANLI TEŞK,LATINI kurduk. Yurt içinde 81 ilde ve 30 dünya devletinde teşkilatlanmamızı tamamladık .Gerek ülkemizde gerekse dışarda coğrafyamız için önemli çalışmalara imza attık , Allahın izniyle de devam edeceğiz.

Türkiye, birçok medeniyete beşiklik etmiş, farklı inanç ve kültürleri potasında eritmiş, tarihin akışında başrol oynamış çok özel bir coğrafyadır. Altı yüz yıl üç kıtaya hüküm süren asırlar boyunca tıptan edebiyata, mimariden giyime, astronomiden şehirciliğe, askeriyeden sosyal alana, her alanda dünyanın öncülüğünü yapan bir medeniyetin, Osmanlı Medeniyetinin mirasçısı ve temsilcisidir. Önce kendimizi tanımaya ihtiyacımız var. Osmanlı ve İslam medeniyetini yok sayarak dünya tarihi yazmanın ve bilimde bugünkü seviyeye nasıl gelindiğini kavramanın imkânsızlığını anlatacağız.”

Fransızların arkasına bakmadan kaçtığı Asil Topraklardır.

Çanakkale de İngiliz ve Fransız donanmaları başta olmak üzere yedi düvele karşı geçit vermeyen vatan evlatları burada da Mezopotamya’da,Harran Ovasında Fransız ve Ermenilere karşı geçit vermedi , vermeyecek.

Kudüs’e, Irak a, Halep’e, Rakka’ya, Şam’a, Filistin’e memleketimizin güneydoğusuna ve dört bir tarafında benzer kargaşayı ve karmaşayı yaymaya çalışanlara , Zalimlere asla izin vermeyeceğiz. Bu şanlı millet daima mazluma kucak açmış necip bir millettir.

Türküyle ,Arabıyla, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Sünnüsiyle, Alevisiyle bizler kardeşiz. Bu kardeşliğimizi koruyup güçlendirebilirsek, bilin ki o Cihanşumul Ruh ve anlayışı tekrar dünyanın dört bir tarafına Allah’ın izniyle yayacağız.Osmanlı olarak tüm coğrafyalara huzur götüreceğiz. Biz büyük bir medeniyetin sorumluluğunu sırtımızda taşımaktayız.

Bu görevimiz, bizim hem tarihi hem de ilahi bir görevdir. Bunun farkında, bilincinde ve sorumluluğunda olmamız gerekiyor. Bu bakımdan bizler sadece kendi coğrafyamızda değil yakın , coğrafyada yaşayan insanların değil, Osmanlı  tüm dünyanın aradığı ve özlemini çektiği ruhtur. Tüm insanlığın selametiyiz. Tüm insanlık bizden görev ve sorumluluk beklemekte.

Ve biz sadece bu coğrafyada değiliz, olmayacağız. Etki alanımız kıtaları aşıyor. Gönül coğrafyamız 23 milyon kilometre kareye sığmıyor.

Dünyanın tüm mazlum ülkeleri kurtarıcı olarak bu milleti bekliyor. Şanlı Ordu Şanlı Millet Şanlı Devlet. Bu coğrafyalarda bizi hesaba katmadan yazılan tüm senaryoları yırtıyor, her hesaplarını alt üst ediyoruz. Bizim olmadığımız hiçbir denklem sonuca ulaşamaz.

konuşmaların da filistine de değinen Arslan ; “Bugün kudüste hak ve batıl arasında vuku bulan savaşta gök kubbenin rabbine inananların, demir kubbeye inananları nasıl hezimete uğrattıklarına bizzatihi şahit olduk. Bizler bugün evimizde oturarak ebabil kuşlarını beklemeyelim. Öncelkle iman şuuruyla yola çıkarak tarihin her devresinde hezimete uğrayan Ebreheleri, Fİravunları, Calutları, nemrutları ve Mekkenin müşriklerini bir kez daha hatırlayalım. onların mağlubiyeti sayıca çok az olan inanmış mücahitler ile gerçekleşti. Şayet biz rakamsal olarak hiç bir değeri olmayan bu zalim guruha karşı bir buçuk milyar müslümanla karşı çıkamıyorsak o zaman ebabilleri değil, içimizdeki Selahattini Eyyuileri ortaya çıkarmalıyız.”

Bu sebeple bu ruhu canlı tutmak için OSMANLI TEŞKİLATINI kurduk. Yurt içinde 81 ilde ve 30 dünya devletinde teşkilatlanmamızı tamamladık .Gerek ülkemizde gerekse dışarda coğrafyamız için önemli çalışmalara imza attık , Allah’ın izniyle de devam edeceğiz. ve sizleri de bu kutlu davayı desteklemeye bir kez daha davet ediyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ