Zirvede Haber

Suzuki’den Yılın En Cazip Kampanyası!

Suzuki’den Yılın En Cazip Kampanyası!

Suzuki Modellerinde Ekim Ayına Özel Yüzde 0.49 Faizli Kredi Avantajı veya 80 Bin TL’ye Varan Takas Desteği Fırsatı!

Suzuki, Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerine özel avantajlı ekim kampanyasını duyurdu. Akıllı Hibrit teknolojisi ve üstün arazi yeteneklerine sahip modelleriyle dikkat çeken Suzuki, Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny için %0.49 faizli kredi kampanyasını devreye aldı. Suzuki, ekim ayı boyunca geçerli olan kampanyada, Swift Hibrit ve Jimny modellerinden birini satın almak isteyenlere 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi imkânı veya 60 bin TL’lik takas desteği fırsatı sunuyor. Suzuki, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinden birini satın almak isteyenlere ise 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi imkânı veya 80 bin TL’lik takas desteği fırsatı sunuyor. Ek olarak “Ailenize yeni bir Suzuki katın” ana fikri ile Suzuki sahiplerine özel, takas şartı aranmaksızın tüm Suzuki modellerinde anahtar teslim fiyatı üzerinden %3 indirim sağlanıyor. Suzuki sahipleri, ekim ayı boyunca %3 indirim fırsatı ile birlikte kredi veya takas desteği kampanyalarından birini birleştirerek faydalanabiliyor.

Ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki, yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere özel alım seçenekleri sunmaya devam ediyor. Tüm modellerinde geçerli 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi fırsatı sunan Suzuki, kredi fırsatından faydalanmayı tercih etmeyen müşterilerine takas desteği imkanı sunuyor. Güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, akıllı hibrit teknolojisine sahip motor sistemini, yakıt verimliliğini, yüksek performansı, AllGrip 4×4 çekiş sistemini ve en güncel güvenlik donanımlarını bir arada sunan Suzuki S-Cross Hibrit modeli, ekim ayı boyunca takas destekli 1.304.000 TL’den başlayan fiyatlarla veya 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi avantajıyla yeni sahiplerine kavuşmayı bekliyor. AllGrip 4×4 veya 4×2 çekiş seçenekleriyle tercih edilebilen, standart sunulan güvenlik özellikleriyle segmentinde ön plana çıkan Suzuki Vitara Hibrit, ay boyunca takas destekli 1.204.000 TL’den başlayan fiyatlarla veya 200 bin TL için 12 ay vade ve %0.49 faizli kredi fırsatıyla SUV sevenleri bekliyor.

AllGrip teknojisine sahip 4×4 özelliğiyle ön plana çıkan, doğada olduğu kadar şehir içinde de üstün yetenekli Jimny modeline, takas destekli 1.604.000 TL’den başlayan fiyatlarla veya 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi imkânıyla sahip olunabiliyor. Sunduğu zengin donanım özellikleri ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan Swift Hibrit modeline ise takas destekli 984 bin TL’ye veya 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi seçeneğiyle sahip olunabiliyor.

Ayrıca “Ailenize yeni bir Suzuki katın” ana fikri ile Suzuki sahiplerine özel, tüm Suzuki modellerinde anahtar teslim fiyatı üzerinden takasa şartı olmaksızın %3 indirim sağlanıyor. Suzuki sahipleri, ekim ayı boyunca %3 indirim fırsatı ile birlikte kredi veya takas desteği kampanyalarından birini birleştirerek faydalanabiliyor.

Suzuki Hakkında

1920 tarihinde Michio Suzuki tarafından kurulup dokuma tezgahlarıyla başlayan faaliyetini; motosiklet, otomobil, dıştan takma deniz motorları ve ATV araçları olmak üzere genişleten Suzuki Motor Corporation, günümüzün küresel ölçekteki en önemli markaları arasında yer almaktadır. Suzuki bu konumunu endüstri, tasarım, pazarlama ve inovatif alanlarda kazandığı başarılarla taçlandırırken, insan hayatını kolaylaştıran ve teknolojiye yön veren birçok yeniliğe imza atmaya da devam etmektedir. Suzuki otomobilleri ve motosikletleri ile Suzuki deniz motorları, ülkemizde Doğan Holding’e bağlı Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilmektedir.

Doğan Trend Otomotiv Hakkında

Doğan Trend Otomotiv Ticaret Hizmet ve Teknoloji A.Ş., Doğan Holding çatısı altında otomotiv ve mobilite alanlarında faaliyet gösteriyor. 1961 yılında otomotiv ticareti yapmaya başlayan Doğan Grubu’nun 60 yıllık deneyimiyle; bünyesinde Suzuki, Suzuki Marine, Piaggio, Vespa, Moto Guzzi, Aprilia, KYMCO, Wallbox, Silence, Gita ve MG gibi markalarının distribütörlüğünü barındırmaktadır. İkinci el ve perakende satış hizmetleri kapsamında suvmarket.com, vespastoreturkey.com ve scootermarket.com markalarıyla sektörde kiralama operasyonları ve e-ticaret alanında varlığını sürdürmeye ve büyümeye devam etmektedir. Teknolojik, müşteri odaklı ve keyifli bir deneyim sunan markaları tüketicilerle buluşturuyor.

Marka temsilciliklerinin yanısıra ülke çapında bayileri ve perakende satış-servis noktaları ile kiralama operasyonları da bulunan Doğan Trend Otomotiv hakkındaki güncel bilgilere www.dogantrend.com adresinden ulaşılabiliyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ