Zirvede Haber

Biletinial “Cuma Sahnesi” kampanyası ile 16 dakikada 10 bin tiyatro bileti hediye ederek bir rekora imza attı

Biletinial “Cuma Sahnesi” kampanyası ile 16 dakikada 10 bin tiyatro bileti hediye ederek bir rekora imza attı

Biletinial “Cuma Sahnesi” kampanyası ile 16 dakikada 10 bin tiyatro bileti hediye ederek bir rekora imza attı

Biletinial’ın “Şahane Kasım” indirim günleri kapsamında 25 Kasım Cuma günü gerçekleştirdiği “Biletinial Cuma Sahnesi” kampanyası bir rekora imza attı. Saat 15:00’de Türkiye genelinde başlayan kampanya kapsamında 16 dakika içerisinde 10 bin hediye bilet sahiplerini bulurken, Biletinial’ın web sitesi de kısa süredeki yoğun girişi sorunsuz karşılayarak, altyapısının gücünü bir kez daha gösterdi.

BASIN BÜLTENİ – 26.11.2022 Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial’ın 25 Kasım’da gerçekleşen “Biletinial ile Cuma Sahnesi” kampanyasında rekor kırıldı. Türkiye’nin farklı salonlarında sahnelenen klasiklerden stand up komediye, dramdan tek kişilik oyuna, müzikallerden çocuk oyununa yüzlerce tiyatro oyununu tiyatro severlerle buluşturan kampanyada 10 bin hediye bilet yalnızca 16 dakika içinde tükendi. Tiyatro sanatını herkes için erişilebilir kılmayı amaçlayan kampanyada kullanıcılar ceplerinden bir kuruş dahi ödemeden tiyatro biletlerine kavuşurken, kampanya kendi sektöründe önemli bir başarıya imza attı.

Aynı anda on binlerce kişi bağlandı,

www.biletinial.com  performansından bir şey kaybetmedi

“Biletinial Cuma Sahnesi” kapsamında tiyatro severlerin yüzünü güldürmenin tüm yoğunluğa değdiğini belirten Biletinial Pazarlama Direktörü Leyla Ünal, 10 bin hediye biletin sahiplerini bulmasının sadece 16 dakika sürdüğünü ve böyle bir yükü bir sitenin performansını kaybetmeden karşılamasının çok büyük bir başarı olduğu noktasının altını çizdi. 10 bin hediye bilet verme kararını arkasındaki en büyük motivasyonun tiyatroyu herkes için erişilebilir kılmak olduğunu belirten Ünal, “Bize bu kampanyada destek veren tiyatrolarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Böylece tiyatroyu, herkes için erişebilir kılmanın yanı sıra, çok büyük kampanyaya imza attık.” dedi.

Ünal kampanyanın bu başarıyı elde etmesinde, Biletinial web sitesinin gösterdiği performansın önemli bir paya sahip olduğunu noktasına da dikkat çekerek; “Kısa sürede sisteme on binlerce kişi siteye giriş yaptı. Kampanyanın gördüğü ilgi kadar, sitenin kısa sürede bu yoğunluktaki bir kitleye aynı anda servis vererek performansını koruması bizim için en önemli unsurdu. Bunu sağlayan da Biletinial’ın sadece online biletleme platformu değil, aynı zamanda arkasında çok ciddi bir yazılım ekibinden oluşan Ar-Ge departmanına sahip olmasıydı. Bu ekip bizim büyük çaplı organizasyonlara ev sahipliği yapmamızda kilit rol üstleniyor. Dün kampanyamızı sonlandırdığımızda aldığımız teşekkür maillerinde ‘Şimdi 20 bin hediye bilet bekliyoruz’ yorumlarını görmek bizi 2023 yılı için motive etti.”

Bilgi için:

pr@biletinial.com

Biletinial Hakkında biletinial.com 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yeniklikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinia.com, Türkiye genelinde 80 ilde ve KKTCde faaliyet göstermektedir. Halen 250 sinema, 1.200 salon ve 130.000den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiyenin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ