Zirvede Haber

EN ÇOK ÇEKİNDİKLERİ PARTİ GELECEK PARTİSİ..!!

EN ÇOK ÇEKİNDİKLERİ PARTİ GELECEK PARTİSİ..!!

Gelecek Partisi Yıldırım İlçe Teşkilatının 2.Olağan  Kongresi yoğun katılımlı ve coşkulu bir şekilde tamamlandı.İlçe Başkanı Ercan Sönmez’in tek aday olarak girdiği seçimlerden delegelerin oylarıyla bu kez seçilmiş İlçe Başkanı olmuş oldu.Kongreye Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Marmara Bölge Koordinatörü Cemal Eğin,Politika İzleme Kurulu Başkanı, Vali İzzettin Küçük, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ,Kurucu İl Başkanı Alpaslan Yıldız, İl Başkanı Fuat Kadıoğlu, Osmangazi İlçe Başkanı Burhan Baburhan, Teşkilat İlçe başkanları, İl ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra delegeler,birçok konuk ve basın mensubu da iştirak etti.

Divanın oluşmasından sonra ilk sözü alan Gelecek Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Ercan Sönmez konuklara ve delegelere  şunları söyledi.

KONGREMİZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN..!!

”Sayın Divan,Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, Marmara Bölge Koordinatörüm Cemal Eğin ,Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız,Bursa Kurucu İl Başkanımız Alpaslan Yıldız,Gelecek Partisi Politika İzleme Kurulu başkanı,geçmiş dönem Bursa valimiz Sayın İzzettin Bey, değerli il başkanım, değerli ilçe başkanlarım, kıymetli dava arkadaşlarım, Gelecek Partisi Yıldırım İlçe teşkilatımızın 2.Olağan Kongresine teşriflerinizden dolayı hoş geldiniz, şeref verdiniz, bizleri onurlandırdınız. Uzun zaman oldu hep sahadayız genel seçimden sonra 4 tane siyasi büyüğümü bir arada görmek gerçekten bizleri heyecanlandırdı.Aslında Gelecek Partisi Yıldırım teşkilatı olarak biz daha geniş bir salonda  güzel bir kongre yapmayı hedeflerken zaman kısıtlılığından dolayı Parti büyüklerimizin planlamalarıyla  ayın 15’ine kadar ilçe kongreleri bitmesi gerektiğinden biz de üyelerimizi davet ettik. Siz kıymetli misafirlerimiz teşrif ettiniz, inşallah bugün kongremiz sonuçlanacak.Yine biz yönetimimizle tek aday olarak buradayız.

YILDIRIM’I BİLİYORUZ..!!

Yıldırım’ı biliyoruz. 20 Mart 2022 tarihinde atama ile gelmiştik biz buraya.Çok güzel bir sinerji ile hala o günkü heyecanlı durumumuz devam etmekte. O heyecanla 71 mahallemizde Genel seçimlerde çalıştığımız gibi inşallah önümüzdeki 2024 Mart seçimlerinde tutmadık el, çalmadık kapı, gitmediğimiz esnaf, halini hatırını sormadığımız insan kalmayacak inşallah.  Gelecek Partimizin Yıldırım teşkilatında daha önce görev almış kıymetli arkadaşlarıma ben hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Allah razı olsun onlardan. İş yoğunluğundan gelemeyen arkadaşlarımız vardı. Biz daha dinamik ,daha vizyonel ,daha heyecanlı, daha güzel arkadaşlarla toplumda karşılığı olan arkadaşlarımızla yeni bir yönetim oluşturup İnşallah Yıldırım’ın sorunlarını dün gündeme taşıdığımız gibi yarın da getireceğiz. Çünkü Yıldırım’da çok büyük sıkıntılar var. Genel seçimlerde vekilimiz, vekil adayımız bunları gündeme getirdi.

DAHA DİNAMİK, VİZYONEL, ENERJİK BİR EKİPLE SAHADA OLACAĞIZ..!!

İnşallah bu dönemde biz Gelecek Partisi logosu altında Yıldırım’da diğer ilçelerde meclis üyelerimiz olacak sizlerden İnşallah Belediye Başkanı adaylarımız olacak. İnşallah hep birlikte geçen seçimlerde birleşe birleşe diyorduk şimdi  omuz omuza olacağız.Asil bir şekilde adaletli insan odaklı insana dokunarak siyaset yapacağız.Herkesin hakkını, hukukunu koruyarak siyaset yapacağız diyorum. Bu duygu ve düşünceyle hepinizi saygıyla sevgi ile muhabbetle selamlıyorum, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Öncelikle dünden bugüne kadar bilgi ve birikimi ile bizi yalnız bırakmayan kıymetli kurucu  il Başkanım Alpaslan Yıldız’a sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum..Maddi ve manevi olarak bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Sayın Valime ’burada taziye var, burada düğün var, Yıldırım bölgesinde kanat önderliği ile daima bizim yanımızda olan kıymetli valime de  sizlerin huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. Gelecek Partisi genel seçimlerden sonra Bursa’da bir çoğumuzda heyecan kırıklığına  uğramıştık.Bizim bu heyecanımızı yeniden yenileyen, bize heyecan yükleyen, daima gece gündüz bizi arayıp teşkilatların halini hatırını soran, teşkilatlardan sorumlu kıymetli Teşkilat  Başkan yardımcım Cemal Bey’e huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Dün de buradaydı bugün de buradaydı. Allah razı olsun bizi yalnız bırakmadı.2022’den  bugüne kadar teşkilatlardan sorumlu görev yapmak ve son bir ayda da bizim il başkanımız olan bizim ağabeyimiz büyüğümüz Değerli  insan siyasi parti bilgisi çok üst düzeyde olan ağabeyimize il başkanımıza sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten bu süreçte kongre sürecinde bize de çok yardımcı oldu. Ayrıca buraya gelen kıymetli değerli başkanlarımıza, herkese, üyelerimize, konuklarımıza teşekkür ediyorum kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

İLÇE KONGRELERİMİZİ TAMAMLAMIŞ OLDUK..!!

Yıldırım İlçesi 2.Olağan  Kongresinde  söz alan Gelecek Partisi Bursa İl Başkanı Fuat Kadıoğlu şunları söyledi; Sayın valim, sayın bölge koordinatörüm, Sayın yerel yönetimler Şehircilik Başkan yardımcım, Sayın İl kadın kolları başkanım, sayın ilçe başkanlarım  ve değerli hazirun hepinizi saygıyla selamlıyorum. 26 Ağustos’ta İznik’te ilk kongremizi yaptık kongre tarihimizde o şekilde belirlemiştik son kongremizi de burada 14 Eylül’de Yıldırım’da yapıyoruz.Bu takvimi genel merkezimiz bize gönderdi. 15 Eylül’de ilçe kongreleri bitecek diye biz de ona göre planladık. 19 günde 7 tane kongre yaptık.Bu kongreleri şahsım yapmadı bu kongreleri ilçe başkanlarımız ve ilçe yönetimlerimizle birlikte yaptık. Kongrelerimizi tamamladığımız bütün ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum onların gayretleri şevkleri olmasa biz bu kongreleri yapamazdık. İl Başkanlığı ve il yönetimi olarak biz tek başımıza bu işleri organize ederiz ama yapamayız. Yapan ilçelerdir ilçe başkanlarıdır, ilçe yönetimleridir. Bu manada ben değerli Yıldırım İlçe başkanımız Ercan Sönmez’e de güzel gayretleri ve çalışmalarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Kurucu İl Başkanı, Yerel Yönetimler Şehircilik Başkan Yardımcısı Alparslan Yıldız  kongrede şu konulara değindi.

EN ÇOK ÇEKİNDİKLERİ PARTİ GELECEK PARTİSİ..!!

“Sayın Divan, genel merkez politika izleme kurulu başkanımız, genel merkez teşkilat Başkan yardımcımız, değerli il başkanım, kıymetli ilçe başkanlarım, İl kadın kolları başkanım,  il ve ilçe teşkilatımızın çok değerli mensupları kıymetli yol arkadaşlarım hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Bugün Yıldırım ilçemizdeyiz. Biraz önce değerli il başkanımızın da ifade ettiği gibi bugün Bursa İl başkanlığımızın ilçelerle ilgili son kongresini yapıyoruz. Bu kongreye yine genel merkezden yoğun programına rağmen gelen Cemal Başkanıma teşekkür ediyorum hakkını helal etsin. Bunların niçin anlatıyorum değerli arkadaşlar siyaset heyecan işidir, heyecan olmadan siyaset olmaz bizi heyecanlandıran genel başkanımızdır.Bizim en büyük umudumuz dün de bahsetmiştim genel başkanımız ve teşkilatımız sizlersiniz.Dolayısıyla inandığımız yoldayız ve inandığımız şekilde ilerliyoruz. Bu çetin ve zor bir yol.

YILDIRIM VE OSMANGAZİ LOKOMOTİF GÖREVİNDELER..!!

Bazen engellerle karşılaşacağız çukurlar olacak dikenler olacak ama nihayetinde bu yolun sonu aydınlık. Güzel günler gelecek İnşallah, hep beraber bunu başaracağız. Ben Yıldırım İlçe teşkilatımızla da ilgili birkaç şey söylemek isterim genel seçimler yaşadık biliyorsunuz. Bu Genel seçimlerde bütün ilçe başkanlarımız elinden geldiğince katkı sağladı ama Bursa iki bölgedir biliyorsunuz 1. bölge ve 2. bölge. Bulunduğumuz bölge 2.bölge . 1. bölgede Osmangazi ilçemiz ,2. bölgede Yıldırım İlçe teşkilatı lokomotif görevi görmektedir. Ben Ercan başkanımıza da teşekkür ediyorum. Elbette diğer ilçe başkanlarımıza da teşekkür ediyorum Yıldırım çarpıp kentleşmenin kötü bir şehirleşmenin olduğu bir ilçemiz. İnşallah bizim kadrolarımız Gelecek Partisinin kadroları ile Yıldırım’da da diğer ilçelerde olduğu gibi yerel yönetimlerde söz sahibi olup İnşallah bu çarpık düzeni hep beraber düzelteceğiz.Ben bu anlamda Yıldırım İlçe teşkilatına  çok güveniyorum.Burada yapıcı bir muhalefet anlayışı ile oldukça güzel bir çalışma yapıyor arkadaşlarımız ve  iktidar partisinin en çok çekindiği parti Yıldırım’da Gelecek Partisi ben bu arada Yıldırım İlçe başkanımızı ve ekibimizi tebrik ediyorum.

İLK SEÇİMİMİZDE TBMM’DE GRUP OLUŞTURDUK.

Genel merkez teşkilat Başkan yardımcıSI, Marmara bölge koordinatörü Cemal Eğin ise kongrede şu ifadelerde bulundu; “Çok değerli büyüğümüz Sayın valim ,genel merkez yerel yönetimlerden sorumlu Başkan yardımcım, Bursa İl teşkilatımızın emektarlarından Alparslan Yıldız dostum, değerli kıymetli il Başkanım değerli ilçe başkanlarım, ve elbette değerli Parti mensubu arkadaşlarım hepinize saygıyla selamlıyorum.Şimdi Gelecek Partisi 12. ayın 12’sinde 4 yılını doldurmuş olacak.İlk seçimde başardık grup oluşturduk ,TBMM’de Grup oluşturduk.Ben rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ile siyasi hayatıma başlamıştım, 20 yıl boyunca birlikte  çalıştık, herkes onu sevdi ama sandıkta tercihlerini başka yere yaptıklarından grup kurma imkanımız hiç olmamıştı. Sayın Başbakanımız ,genel başkanımız stratejik taktikler uygulayarak güzel seçim çalışmaları yaparak başardı ve grubumuzu kurduk. Şimdi hemen akabindi önümüzde ikinci seçim var.Seçimler öncesinde ilçe kongrelerimizi  tamamlamamız gerekiyor. Sonrasında il kongremizi tamamlamamız gerekiyor. Aralık ayında Genel merkezimizin Olağan 2. büyük kongresini yapacağız bu kongreler onun hazırlıkları.Değerli başkanımız Ercan bey’in burada ben iddialı olduğunu biliyorum. Çalışkan olduğunu da biliyorum, kendisinin özgüveninin  farkındayız. Yıldırım’da güzel işler yaptı.

ERCAN BAŞKANIN PLANI ASLINDA FARKLIYDI..!!

Şimdiye kadar, atanmış bir başkandı bugün sizlerin delegelerin oylarıyla seçilmiş ilçe başkanımız olacak ve yeni ekibi ile beraber kollarını sıvayarak uluşehir Osmanlı’ya başkentlik yapmış Bursa’mızda Yıldırım’daki iddiasını sürdürecektir. Değerli Başkan ayın 16’sına kültür merkezinden randevu almıştı 1500-2000 kişilik program yapabileceğine inanıyordu o ve orada yapmak istediğini söylemişti ancak bizim genel merkezimizin 14-15 Eylül itibarıyla ilçe kongrelerini bitirme hedefimizden dolayı o oradan kurtaramadı,belediyeden ayın 16’sına randevu vermiştiler. 16 genel merkezin tarihine uymadığından 14 olduğundan böyle ilçe teşkilatımızda kongreyi yapmış olduk. Ama ben şuna inanıyorum ki önümüzdeki günlerde ve ileride o salondan daha büyük salonlarda sizlerin ve yeni ekibin de üstün başarılarıyla ve çalışmalarıyla çok daha devasa çok daha enerjik çok daha görsel programlar yapacağına inanıyorum.

Politika İzleme Kurulu Başkanı,Sayın Vali  İzzettin Küçük ise kongrede şu konulara değindi;

ERCAN BAŞKANIMIZ İŞİNİ AŞKLA YAPAN ARKADAŞLARIMIZDAN..!!

Değerli Divan ,değerli yol arkadaşımız Cemal Eğin beyefendi, iki gündür Bursa’ya hiçbir meşakkat çekmeden gidip geliyor teşekkür ediyorum. Önceki dönem il başkanımız, İl başkanımız, ilçe başkanlarımız, hanımefendiler, beyefendiler hepinizi sevgiyle, saygıyla ,selamlıyorum. Kenan Doğulu’nun bir şarkısı var ne yaparsan yap aşk ile yap.Ne dediğin değil nasıl dediğin önemli. Onun için bütün işlerini aşkla yapıyor değerli başkanım,ondan eminiz. Ercan Başkan’ın heyecanı da ondan geliyor. İş muhakkak aşkla birlikte yapılmalı  sonuç getirmesi için yoksa getirmez. Ercan Bey ben şahidim  bütün görev süresi boyunca yüksünmeden, hiç geri adım atmadan cenazelere, düğünlere ,sünnetlere, hemşeri teşkilatlarına, sabahtan ,akşama kadar kendi işini de geri plana  atarak arkadaşları ile  beraber yıllardır hizmet ediyor. Bunun muhakkak neticesini ve meyvesini alacaktır. Ondan emin olun yani bu dünyada ne iş yaparsak karşılığı olacaktır. İnşallah bu kongremiz de çok güzel kalabalık bir şekilde gerçekleşiyor, ben bu anlamda değerli başkanıma yeni yönetimine başarılar diliyorum.Bu aşkla ve şevkle çalışmaları durumunda çok daha başarılı olacaklarına  eminim.Diyerek konuşmasını tamamladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ