Zirvede Haber

Türklük ve Atatürk bu topraklarda hiç kaybetmedi

Türklük ve Atatürk bu topraklarda hiç kaybetmedi

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Köksal Şenkuyumcu; “Genel Başkanımız ve liderimiz Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın 28 Ağustos’ta Kastamonu İnebolu’dan başlattığı  İstiklal Yolu Zafer Yürüyüşünü genel başkanımızın liderliğinde binlerce vatan sevdalısı yürek ile birlikte   Ankara Akyurt Şehitler Çeşmesi’nde tamamladık.

Bu yürüyüşte1921 yılının çetin kış şartlarının hüküm sürdüğü ilk aylarında sırtında çocuğu, önünde kağnısı ile İnebolu’ dan Kastamonu’ya cephane taşırken, Kastamonu Kışlası önüne kadar gelen mermileri ve çocuğunu korumak uğruna donarak şehit olan Şerife Bacımız başta olmak üzere üç yıl kar kış demeden aralıksız cephane taşıyan tüm analarımızı, yüze yakın denk kayığı ile cephaneyi kıyıya nakleden  İnebolulu kayıkçılarımızı, ayağının altına ot bağlayıp savaşan Türk yiğitlerini, binlerce yıllık tarihimizi ve başında bir mezar taşı bile olmayan milyonlarca şehidimizi düşündük. Onları saygı, minnet ve dualar ile andık.

Liderimiz Prof Dr. Ümit Özdağ, “100. yılı görmek istemeyen, kutlamak istemeyen veya bağımsızlığımıza göz dikenlere buradan söylenecek bir sözümüz var; cumhuriyetimiz kolay kurulmadı ve asla yenilmeyecek” dedi.

Evet cumhuriyetimiz kolay kurulmadı ve asla yenilmeyecek. Birileri sadece yendik zanneder ama sonu her zaman olduğu gibi hüsran olacaktır. Türklük ve Atatürk bu topraklarda hiç kaybetmedi. Allah’ın izniyle yine kaybetmeyeceğiz.

Bin bir emekle kurulan son devletimizi hak etmeyen birileri ile paylaşmak istemiyoruz. Zira vatan parayla, nargile tüttürerek, sınırdan kaçak geçerek elde edilen bir şey değildir. Ve bu topraklar için kimseye de borcumuzda yoktur. Tek borcumuz olan bu toprakları bize canıyla kanıyla vatan yapıp bırakan aziz şehitlerimiz ve gazilerimizdir.

Ve unutmamak gerekir ki; vatan için savaşmanın ve mücadele etmek imanı bir gerekliliktir. Vatan savunmasından kaçmak ise münafıklığın göstergesidir. O yüzden kendi vatanını savunmayıp canını vatanından aziz bilen hiç kimse bugüne kadar kardeşim olmamıştır, bundan sonrada olmayacaktır.

Sonsuza kadar devlet, sonsuza kadar vatan, sonsuza kadar Türk Milleti. var olsun!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ