Zirvede Haber

Zafer’e Adanan Ruhlar Karacabey’de “Ekonomik Tuzak ve Buhrandan Milletimizin Ayağına Bağlanan Prangadan Kurtaracağız!”

Zafer’e Adanan Ruhlar Karacabey’de “Ekonomik Tuzak ve Buhrandan Milletimizin Ayağına Bağlanan Prangadan Kurtaracağız!”

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı, Karacabey ilçesine 14 temmuzda Bursa’nın en genç ilçe başkanının atamasını yaparak yerel seçimlere verdiği önemi göstermişti. İl Başkanı Cihat Gazi; “Karacabey İlçe Başkanı olarak atamasını yaptığımız Vahit Can Demir ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Yerel Seçimlerde Zafer kadroları fark yaratacaktır.” dedi.

Yönetim Kurulunun büyük bir kısmının genç isimlerden oluştuğu Karacabey kadroları İlhan Demirezen, Tarık Bulut, Onur Akgül, Oğuz Çakmak, Mert Can Kamas, Cihan Güneş, Aykut Kızılkurt, Berke Poyraz Öz, Emre Çakıcı’dan oluştu.

Başkan Vahit Can Demir; “ilçemizin sorunlarına odaklandık. 2004’den beri aynı partinin zihniyetiyle yönetilen Karacabey’de tarımı, sanayiyi, turizmi, kentleşme bilincini tekrar Zafer kadroları aşılayacaktır. Milletimizi bu kıstastan ve girdaptan Zafer Partisi kurtaracaktır.” dedi.

Zafer Partisi Kadaracabey’de Nasrettin Mahallesi Bursa Cadde No:155-157 Dükkan 13’de vatandaşların bir soluk almaları için çay içmeye davet ediyor

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ