Zirvede Haber

Şahinkayalılar Yuvasında Buluştu -Şahinkaya Mezunları Buluştu

Şahinkayalılar Yuvasında Buluştu  -Şahinkaya Mezunları Buluştu

Eğitim alanında 20. yılını kutlayan Özel Şahinkaya Eğitim Kurumları, yeni eğitim-öğretim dönemine başlamadan önce geleneksel mezunlar buluşmasını Academy Kampüs’te gerçekleştirdi.

Şahinkaya Eğitim Kurumları’ndan mezun olarak Türkiye’nin en seçkin yüksek öğrenim kurumlarında eğitimlerimi tamamlayan Şahinkaya gençleri, bir yandan kariyer yolculuklarına yelken açarken bir yandan da farklı alanlarda topluma katkı sağlayan ve sağlamaya özen gösteren bireyler olarak yaşıtlarına güzel birer örnek teşkil ediyorlar.

Pek çok mezunun büyük bir heyecanla katıldığı buluşmada Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Şahinkaya ile kurumun Onursal Başkanları Nebahat Şahinkaya ve Rasim Şahinkaya da mezunları yalnız bırakmadı.

Etkinlikte ayrıca Şahinkaya Eğitim Kurumları Genel Müdür Yardımcısı Hakan İdin, Hexagon Kampüs Müdürü Cenk Azkeskin, Academy Kampüs Müdür Başyardımcısı Savaş Pehlivan’ın yanı sıra Şahinkaya eğitim kampüslerinin yönetici ve öğretmenleri de hazır bulunarak eski ve yeni dönem mezunları ile birlikte doyasıya hasret giderdiler.

Oğuzhan Şahinkaya yaptığı değerlendirmede “Mezunlarımız, aralarındaki bağları Şahinkaya Mezunları Derneği bünyesinde gerçekleşen faaliyetler ile sürdürmeye devam ediyor. Derneğin amacı okulumuzda kurulan arkadaşlık bağlarının okulun dışına taşarak büyük bir networke dönüşmesidir. Şahinkayalı ruhunu çok daha uzak ufuklara taşımak istiyoruz. Derneğimiz önümüzdeki yıllarda faaliyetlerine yoğunluk vererek, bizim katkımız ve mezunlarımızın geliştireceği önemli projeler ile saygın bir mezunlar derneği organizasyonuna dönüşecektir” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ