Zirvede Haber

TÜRKOĞLU: KANLA ALINAN BU TOPRAKLARI, İŞGAL SENARYOSUNA KURBAN ETMEYECEĞİZ!

TÜRKOĞLU: KANLA ALINAN BU TOPRAKLARI, İŞGAL SENARYOSUNA KURBAN ETMEYECEĞİZ!

İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101.Yıldönümü’nde yine sığınmacılar sorununa vurgu yaparak, “Kanla, canla alınan bu kutsal toprakları, kapalı kapılar ardında yapılan gizli işgal senaryolarına asla kurban etmeyeceğiz” dedi.

Türk milletinin her şeyin farkında olduğunu, bugüne kadar insani hassasiyetle iyi niyetli bir yaklaşım gösterdiğini belirten Türkoğlu, “Zafer Bayramımız vesilesiyle uyarıyorum. Bu milletin sabrını daha fazla zorlamayın. Sığınmacıların geldiği ülkelerle derhal geri kabul anlaşmaları yapın ve artık memleketimizin beka sorunu haline geldiği açık seçik belli olan bu büyük sancıyı bitirin!” şeklinde konuştu.
İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Bundan tam 101 yıl önce ülkemiz emperyalistlerce işgal edilmiş, milletimiz tam anlamıyla yok olma tehlikesi ile karşı karşıya bırakılmıştı.
Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı kurtuluş ateşi, Anadolu’yu kısa zamanda baştan başa sarmış, her açıdan yokluk içindeki Türk Milleti’ni tek bir yumruk haline getirmişti.
26 Ağustos’ta başlayan Büyük Taarruz’da kurtuluş destanı yazan kahraman milletimiz, muhteşem bir savaşın sonunda Büyük Zafer’e ulaşmıştı.
3 yıl süren Kurtuluş Savaşı sonrasında küllerinden yeniden doğan Türk Milleti, son bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurarak, adını dünya tarihi sahnesine altın harflerle yazdırdı.
Bugün gelinen noktada ise;
101 yıl önce verilen onca mücadelenin, dökülen onca kanın, yitirdiğimiz onca canın herhangi bir hükmü kalmamış gibi davranılması, ülkemizi 22 yıldır yöneten AK Parti iktidarının memleketin kapılarını ardına kadar açması ve bedel ödeyerek edindiğimiz yurdumuza hiç mübalağasız bir ülke nüfusu kadar sığınmacıyı bile isteye doldurması, ortaya koskoca bir beka sorununu çıkarmış oldu.
Bu konuda sınırlarımızın ne denli güvensiz hale getirildiğini, yakın zaman öncesinde bizzat yerinde belgelememiz de kamuoyunun bilgisi dahilindedir.
Bu vesileyle;
Milli bayramlarımızın en anlamlısını yaşadığımız 30 Ağustos günü vesilesiyle üzerine basa basa vurgulamak isterim ki;
Kanla, canla alınan bu kutsal toprakları, kapalı kapılar ardında yapılan gizli işgal senaryolarına asla kurban etmeyeceğiz.
Türk milleti her şeyin farkında bilmiş olun.
Bugüne kadar insani hassasiyetle iyi niyetli bir yaklaşım gösteren bu asil milletin sabrını daha fazla zorlamayın. Sığınmacıların geldiği ülkelerle derhal geri kabul anlaşmaları yapın ve artık memleketimizin beka sorunu haline geldiği açık seçik belli olan bu büyük sancıyı bitirin!..
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de şükranla anıyorum.
Büyük Zafer’imizin 101.yılı kutlu olsun.

image.png
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ