Zirvede Haber

MHP MUDANYA; Mudanya’nın 100 bin m2 arsasını nasıl sattığını da yaz o panoya.

MHP MUDANYA; Mudanya’nın 100 bin m2 arsasını nasıl sattığını da yaz o panoya.

MHP Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler’den dijital fırtına! Yazılı açıklamada; “Algı ve çalgıyla ömür süren, heykel sevdalısı CHP’nin Mudanya’daki icraatları tam bir saçmalığa dönüştü. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz 2014’teki vaadini ne hikmetse sekiz yıl (!) sonra bugün hatırlayıp belediyenin gelir gider tablosunu maalesef o da içeriği tamamen eksik bir şekilde dijital pano olarak belediye binasına astı.

Panoya diğer gider denilerek 14 milyon tl yazılmış nereye gittiği belli değil, 1.7 milyon tl yatırım gideri yazıyor, ne yatırımı yapıldı belli değil, gelir gider dengesi 3 milyon tl açık vermiş neden kaynaklandığı da belli değil. Velhasıl ‘Yapalım da çıksın aradan’ diye bir pano asılmış.

Hayri Türkyılmaz sen şimdi sözünü tutmuş, halkı bilgilendirmiş mi oldun? Adama sormazlar mı bunca senedir aklın neredeydi diye? Üstelik giderlerle ilgili hiçbir detay yok. Marifetmiş gibi pano önünde poz vermişsin. Bu aklı sana kim veriyor? Marifet değil belediyecilik ayıbıdır bu.

O dijital panoya neleri yaz biliyor musun Hayri Türkyılmaz: 2014 yılında göreve geldiğinde ‘Mudanya’nın 1 m2 arsasını satmayacağım, satılanları da geri alacağım’ deyip; o günden bugüne Mudanya’nın 100 bin m2 arsasını nasıl sattığını da yaz o panoya.

Göreve geldiğin ilk günden bugüne dek Halk TV’ye, Tele 1’e, KRT’ye, Enver Aysever’e ve benzerlerine ay ay ne kadar para verdiğini de yaz o dijital panoya Hayri Türkyılmaz.

Fuar Kongre Merkezinden Eğitim ve Spor Vadileri projelerine, Soğuk Hava Deposundan Altın Yıllar Yaşam Köyü ve Hayvan Barınağı projelerine kadar söz verip 8 yıldır yerine getiremediğin onlarca projenin adlarını da yaz o dijital panoya Hayri Türkyılmaz.

CHP’li Mudanya Belediyesi tarzı belediyeciliğin ülkemizde yeri ve geleceği yoktur. Ülkemiz Lider Ülke Türkiye vizyonuyla Türkiye Yüzyılı programına koşar adım ilerlerken yerel yönetimler de üzerine düşen görevi en üst düzeyde yapmalıdır.

Mudanyalı hemşehrilerimiz günü geldiğinde gerekeni yapacak ve CHP’li Mudanya Belediye Başkanının biletini sandıkta kesecektir inşallah.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ