Zirvede Haber

OKX, “Trade Like a Pro” etkinliğinin lansmanını gerçekleştirdi

OKX, “Trade Like a Pro” etkinliğinin lansmanını gerçekleştirdi
OKX, “Trade Like a Pro” etkinliğinin lansmanını gerçekleştirdi
Web3 teknoloji şirketi OKX, kullanıcılarının ilham verici öykülerini, en sevdikleri OKX ürün ve özelliklerini öne çıkaran küresel marka kampanyası “Trade Like a Pro” etkinliğinin lansmanını bugün yaptı. Bugün başlayan ve OKX’in Eylül ayındaki al-sat yarışması ile sona erecek kampanya yeni kullanıcılar için birçok güzel teklif içeriyor.

“Trade Like a Pro” etkinliğinde gerçek kullanıcılar 15-45 saniyelik videolarla kendi öykülerini anlatacak ve izleyenlere farklı ülkelerden ve kesimlerden insanların finansal hedeflerine ulaşmak için OKX’i nasıl kullandığını gösterecek.

OKX Pazarlama Direktörü Haider Rafique konuyla ilgili açıklamasında: “Her sporda olduğu gibi kripto ve hisse senedi işlemleri dünyasında da kahramanlar veya şampiyon atletler var. Bunlar, en iyi performansı ortaya koymak için kendilerini eğitir ve koşullandırır. Bu kişiler kripto işlemleri dünyasının atletleridir. Topluluğun geri kalanına başarılı bir trader olmak için neler gerektiğini göstermek adına bu yüksek performanslı traderlar ile ortaklık yapan ilk firma olduk. Şimdi, özgün öyküleriyle OKX platformunun her gün en iyi performansı göstermelerine nasıl yardımcı olduğunu ortaya koyan gerçek kripto traderlarının deneyimlerine odaklanıyoruz.

OKX, marka kampanyasının lansmanını kutlamak için, Bir Profesyonel Gibi İşlem Yapmak isteyen yeni kullanıcılara 14 Ağustos’tan itibaren geçerli olacak özel bir Yatır-Kazan teklifi ile merhaba diyor. Yeni kaydolmuş kullanıcılar arasından KYC2’yi tamamlayıp 50 USDT yatıran ilk 1.000 kullanıcı 5 USDT’lik sözleşme kuponu alacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ