Zirvede Haber

CHP Osmangazi’nin Güçlü Adayı Cengiz Çelikten Kükürtlü’de Delege ile Buluştu!

CHP Osmangazi’nin Güçlü Adayı Cengiz Çelikten Kükürtlü’de Delege ile Buluştu!

CHP Osmangazi Örgütü’nün güçlü ismi Cengiz Çelikten; kongre öncesi Kükürtlü delegeleriyle Çekirge İstasyon Kır’da buluştu. Çelikten’e bu özel buluşmada eşi Sevim Çelikten’de eşlik etti. Cengiz Çelikten; “Osmangazi’yi CHP’li yapan yönetim Bursa’nın tamamına da hakim olur. Yakın zaman içinde yerel seçimler var. Biz ekip olarak Osmangazi Belediyesini almaya talibiz. İlçemizin sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi analiz eden ekip bizim listemiz olacak. Osmangazi bir dönem daha kaybetmesin.” dedi.

Önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Osmangazi İlçe Kongresi öncesi CHP’li delegeler kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

CHP Bursa'da delegeler tanışma toplantısında bir araya geldi

Osmangazi İlçe Başkanlığına aday olan Cengiz Çelikten önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya birçok CHP delegesi katıldı.

Organizasyon Osmangazi İlçe Başkanlığına aday olan Cengiz Çelikten’in hem kendini tanıtacağı hem de delegelerle tanışacağı bir toplantı şeklinde düzenlendi. 20 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek kongrede Cengiz Çelikten’in yanı sıra Bülent Özdemir ve Baran Güneş de Osmangazi İlçe Başkanlığı için kendilerini destekleyenlerden oy bekleyecek. Yapılacak kongrede oy kullanabilecek toplamda 411 delege bulunuyor.

CHP Osmangazi İlçe Başkanı Adayı Cengiz Çelikten’in konuşmasından satır başları şöyle;

Bugün burada aydınlığın, güvenin, dostluğun, demokrasinin ve değişimin çağrısıyla bir araya geldik. Sizlerin de bu süreçte verdiği inançla, destekle, dayanışmayla ve umutla buluştuk. Kırmayarak, yorulmayarak, usanmayarak aramızda olmanızdan dolayı mutlu olduğumu belirtir ve hepinize yürekten teşekkürlerimi sunarım. 20 Ağustos’ta yapılacak olan Osmangazi İlçe Başkanlığı Kongresinde kazanan cumhuriyet olsun. Halk olsun, örgüt olsun. Israrla değişimi istediğimizi beyan ettik. Ne yapmak istediğimizi, neler yapabileceğimizi dile getirdik. Dolayısıyla Osmangazi ilçe başkanlığına adayım ve değerli oylarınıza talibim. Birilerinin ve birinin adayı olarak değil, sadece ve sadece örgütün vicdanı, örgütün adayı ve örgütün nasırlı yumruğu olabilmek için adayım. Ve ben buna hazırım.

“NEDEN DEĞİŞİM DİYORUZ DOSTLAR?”

Neden değişim diyoruz dostlar? Bu despot anlayışın yerine. Şeffaf, ilkeli, birleştirici bir Osmangazi inşa edebilmek için değişim diyoruz. Dostlar! Osmangazi 57 ilden daha büyük bir ilçe. Bu yüzden bir kişinin çıkar ve menfaatlerine teslim edilmeyecek kadar önemli bir husustur. Değiştirmeliyiz ve değiştirmek için mücadele etmeliyiz. Neden. Öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e seçme ve seçilme haklarını bizlere armağan etmiş olmasından dolayı teşekkürlerimi sunar, şükranla ve rahmetle anarım. Eleştirmek yerine değiştirmek, söylemek yerine eyleme geçirebilmek için adayım. Yazık ki 13 yıl ve 13 seçimdir. Şahsi çıkar ve menfaatlerinden dolayı Osmangazi terk edilmiş. Yalnızlığına itilmiş ve birilerinin eline maşa olmuş. Bu duruma getirilmiştir. Yerelde ve genelde istikrar güven ve başarı sağlanamamış ve maalesef ki sağlanması yönünde de çabalar sarf edilmemiştir. Adayım çünkü Osmangazi’nin makus talihini yenebilmek için. örgütünle beraber Osmangazi Belediyesini alabilmek için. Adayız. Örgütümün sözcüsü, gözcüsü, eylemcisi olabilmek için. Hür sesiniz, özgür ruhunuz, bağımsız yarınlarınız olabilmek için adayım. Ayrıca belirtmek isterim ki hiçbir hedef ve arzum partimin çıkar ve menfaati üzerinde değildir, olmamalıdır.

“BİZ OLACAĞIZ, BİZ DEĞİŞECEĞİZ, BİZ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

Adaylarımızın kim olduğuna bakmadan sokak sokak, mahalle gitmedik yer bırakmayacağız. Elini sıkmadığım vatandaş bırakmayacağım. Dünden bugüne olduğu gibi ve nisanın ilk günü zafer türkülerini hep birlikte söyleyeceğiz. Biz olacağız, biz değişeceğiz, biz değiştireceğiz. Birçok basın ziyaretim oldu değerli dostlar. Bu basın ziyaretlerinde geçmiş dönemde ya da ilçeye aday olan hiçbir arkadaşımızın yürekli bir şekilde dile getiremediklerini dile getirdim. Inanarak dile getirdim. Güvenerek dile getirdim. Sizlerle birlikte omuz omuza dayanışma içinde yürüyeceğimi bildiğim için dile getirdim. Sizlerin de bana inancınızın tam olduğundan adım gibi eminim. Dört yıllık süre içinde sadece Osmangazi İlçe Kongresine hazırlanmadık dostlar. Dört yıldan sonrasında gelebilecek her ihtimale karşı yerel seçimler bizim için kıymetli ve biz bunlara hazırlandık. Partimize yeni üyeler, yeni gençler, yeni kadınlar üye yaparken sadece bunları dediğim gibi. ilçe kongresi için düşünmedik. Örgütlenmemizi yüz otuz altı mahallenin tamamında yapmaya çalıştık. On dört Mayıs ve yirmi sekiz Mayıs’larına kısmet olmadı bizim ilçe yönetimimiz ilçe başkanlığımız ama önümüzde bir yedi buçuk ay. yerel seçimimiz var. Bu yerel seçimler için idealiz değerli dostlar. Burada yine diyorum. Osmangazi ilçe başkanlığını kazanacağız. Bundan hiçbir şüphem yok. En büyük iddiamız bu. Sadece Osmangazi ilçe kongresini kazanmak değil. Yerelde Osmangazi Belediyesi’ne, CumhuriyetHalk Partisi’nin bayrağını asacak ilçe başkanı ve ilçe yönetimi gururunu taşıyacağız. Bunu yapamadığımız takdirde hepinizin önünde sözünü tekrarlıyorum. Yerel seçim biter, kazanamadığımız takdirde ben ilçe başkanlığımdan şahsım adına fedakarlık yapıp istifa edeceğim. Birinin adamı değilim. Birilerinin adamı değilim. Sadece örgütün adayıyım.

Bana talimat verecek. Beni ilçe başkanlığımda yönlendirecek direktif alacağım hiç kimse yok. Sadece örgütüm var. Sizlere inanarak, güvenerek bu yola çıktım. Sizler de bu kardeşinize, abinize, dostunuza, yol arkadaşınıza güveniyorsanız kongre günü mavi listeyle desteğinizi verirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ