Zirvede Haber

YETKİLİ SENDİKANIN BANKA PROMOSYON ZAFERİ !!!

YETKİLİ SENDİKANIN BANKA PROMOSYON ZAFERİ !!!

Diyanet-Sen attığı imzanın arkasında duramıyor.

Diyanet-Sen yetkili sendika olarak; 26.04.2023 tarihinde imzalanan Diyanet İşleri Başkanlığı Kurum İdari Kurulu Toplantı Tutanağının 3. Maddesinde “Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde başlatılacak olan yeni dönem personel maaş promosyon sürecinin 2007/21 sayılı Başbakanlık Genelgesine uygun olarak tüm bankalardan teklif alınması; ayrıca şube ve ATM sayısı ile teknik altyapısı yeterli olan bankalar aracılığı ile yürütülmesinin sağlanması” gerektiğini söyleyerek imzalıyor.

Böylece, bütün bankalar ihaleye katılacak anlayışı, Diyanet İşleri Başkanlığı personelinde bir beklenti haline getiriliyor ve bunun reklamı yapılıyor.

Ancak, Diyanet-Sen yetkilileri 03 Ağustos 2023 tarihinde yapılan banka maaş anlaşması ihalesine, KİK kararlarında tüm bankalardan teklif alınsın taleplerinin aleyhine ve attıkları imzayı unutarak, sadece katılım bankalarından teklif alınmasına da seyirci kalıyorlar.

Aynı yetkililer ihaleden sonra çıkıp “Yetersiz Teklifi Kabul Etmiyoruz… diyerek tiyatro oynamaya devam ediyorlar.

Değerli çalışanlarımızın takdirlerine sunuyoruz.

TÜRK DİYANET VAKIF-SEN

Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da değerli çalışanlarımızın haklı taleplerinin yerine getirilmesi için, her yönüyle yanlarında olmaya devam edecektir.

Maaş ödeme işlemleriyle ilgili 21.03.2022 tarihinde yapılan ihalenin iptali ile ilgili olarak, Anayasa Mahkemesi’nde 03.08.2022 tarihinde açtığımız dava görüşülme sırasını beklemektedir.

Maaş ödeme işlemleriyle ilgili olarak;

  • Çalışanlarımızın bir müşteri olduğu unutulmamalıdır.
  • Her ilçede şube/ATM bulunmayan ve altyapısı yetersiz bankalarla anlaşma yapılmamalıdır.
  • Maaş ödeme işlemleri ihalesinin, 2007/21 No’lu Başbakanlık Genelgesine uygun olarak her il ve ilçe müftülüklerinin kendileri tarafından ve bütün bankalarla yapılmasının sağlanmalıdır.
  • Günün şartlarına göre çalışanlarımıza promosyon ödemesi yapılmalıdır.
  • Diyanet çalışanlarımızın gündeminden bir an önce promosyon konusu çıkarılmalıdır.
    #TÜRKDİYANETVAKIFSENVARSAÇAREVARDIR
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ