Zirvede Haber

TÜRKİYE’DE RAHAT UYKUNUN ADRESİ: LOVA YATAK İDEAL YASTIK SEÇİMLERİ UYKU KALİTESİNİ ARTTIRIYOR!

TÜRKİYE’DE RAHAT UYKUNUN ADRESİ: LOVA YATAK İDEAL YASTIK SEÇİMLERİ UYKU KALİTESİNİ ARTTIRIYOR!

Sağlıklı yaşamın ve güne zinde başlayabilmenin birinci koşulu, gece rahat ve konforlu bir uykudan geçiyor. Rahat bir uyku yaşam kalitemizi de yükseltiyor. Elbette uyumak tek başına yetmiyor. Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, nasıl bir yatakta ve nasıl bir yastıkta uyuduğunuzun oldukça önemli olduğunu vurgulayarak doğru yastık seçimi ile mutlu ve enerjik uyanmayı vaadediyor.

Tüm yaşamımızı etkileyen sağlıklı bir uyku için yastık seçimi çok önemlidir. Sağlıklı duruşu korumak için her uyku pozisyonuna farklı bir yastık tipi gerekir. Vücut yapısı ve uyuma alışkanlıklarına uygun yatak seçenekleriyle uykunun en rahat halini vaadeden Türkiye’nin rahat uyku markası Lova Yatak, farklı uyku ihtiyaçlarına göre en doğru yatak ve yastık seçimini mağazalarında fizyoterapistler eşliğinde sunuyor.

Yoğun ve yorgun geçen bir günün ardından geceleri rahat ve konforlu bir uyku için yapacağınız doğru yastık seçimi, mışıl mışıl bir uykunun ardından güne zinde başlamanın kapılarını aralıyor.

İDEAL YASTIK SEÇİMİNE FİZYOTERAPİST DOKUNUŞU!

Her insanın geceleri çok daha rahat uyuduğu, daha rahat uykuya daldığı ve güne daha rahat başlamasını sağlayan bir uyku pozisyonu vardır. Bazı insanlar sadece yan yatarak uykuya dalabilirken, bazı insanlar da sırt üstü uyumayı tercih ederler.  Uyku pozisyonunuz ne olursa olsun ideal yastık seçiminde vücudun uyurken aldığı şekle göre en doğru yastığı bulmamızda etkili oluyor.

Örneğin sırt üstü uyumayı tercih edenler için boyun ve baş bölgesini rahatsız etmeyecek ve omurganın doğal şeklini koruyacak yastıkları seçmeleri, hayat kalitelerini önemli ölçüde etkiliyor.

Yana doğru uyuyan kişiler için yastık seçiminde dikkat etmeleri gereken en önemli nokta yastığın boyunlarının yastıkla temas eden noktasının boyunlarını destekleyip desteklemediğidir.

Yüz üstü uyuyanlar için ise geceleri daha rahat nefes almalarına yardımcı olacak ince formlu yastıkları tercih edebilirler.

YATAK TARZINIZ YASTIK SEÇİMLERİNDE ÖNEMLİ BİR KRİTER!

Doğru yastığı seçmek için yatağınızı da iyi tanımak gerekir. Çünkü ideal yastık yatağın sertliğine ve yumuşaklığına göre değişkenlik gösterir.  Eğer yatağınız yumuşaksa yattığınız zaman vücudunuz yatağa gömülecektir ve bu durumda ideal şeklini korumak için ince bir yastık tercihi yapılmalıdır. Eğer yatağınız sert ise vücudunuz yatağa gömülmeyeceği için başınız bedeninize göre yüksekte kalacaktır. Bu sebeple tercih edilen yastığın yüksek olması gerekmektedir.

Doğru yastık seçimi yaparken baş, boyun ve omurgayı nötr hizada tutarak omurganın doğal eğriliğine de uyum göstermelidir.

BU YASTIKLAR KONFORLU UYKUYA DAVET EDİYOR!

Hayat ve uyku kalitesini önemli ölçüde iyileştiren Visco Yastıklar, özellikle eklem ve omurga rahatsızlıkları bulunan kişilerin bir numaralı tercihi oluyor.

Geceleri terledikleri için uyku problemi yaşayan kişiler seçimini Isıyı Dengeleyen Yastıklar ile yapıyor. Bu yastıkların en önemli özelliği ise içinde bulunan hava kanalları ile ısıyı dengelerken nem oluşmasını ve terlemeyi önlüyor.

Kuş Tüyü ve Yün Yastıklar, vücut ısısını dengeleyen yapısı ile daha konforlu ve daha rahat bir uyku için tasarlandı. Nefes alan kumaşları sayesinde terlemeyi önlerken hafif ve yumuşacık formalarını uzun süre koruyabilmesinin yanı sıra ısıyı hapsetme özelliği de oldukça yüksektir.

Her mevsim tercih edilebilen Elyaf Yastıklar, hava geçirgen yapısı ile kumaşın yalıtım özelliği kazanmasını destekliyor.

Yumuşacık formu ve dayanıklı yapısı ile Pamuk Yastıklar, son derece rahat olması ile geceleri konforlu bir uyku çekmenize yardımcı oluyor.

LOVA YATAK HAKKINDA:

Türkiye’nin lider mobilya markalarının yaratıcısı Doğanlar Mobilya Grubu, sektördeki 50 yılı aşkın bilgi birikimi ile Türkiye’nin en genç ve dinamik uyku markası Lova Yatak’ı tüketicilerle buluşturdu.

Türkiye’nin “rahat uyku markası” olmayı amaç edinen Lova Yatak, kullanıcısına kaliteli ve rahat bir uyku deneyimi sunmak için her geçen gün yataklarını geliştirmeye devam ediyor. Mobilya sektöründeki 50 yılı aşkın tasarım, üretim ve perakende mağazacılık deneyiminin son teknoloji malzemelerle buluştuğu Lova yatakları, farklı uyku ihtiyaçlarına göre yatak seçenekleri, vücut yapısı ve uyuma alışkanlıklarına uygun, kişiye özel rahat uyku deneyimi ile kuralları yeniden yazıyor ve kullanıcısına eşsiz bir uyku ve rahatlık deneyimi sağlıyor.

Çanakkale’nin Biga ilçesinde bulunan fabrikasında son teknoloji üretim bantları kullanıcı dostu ergonomik tasarımlarla buluşuyor. Ankara’da bulunan ODTÜ-ASO Teknopark Ar-Ge merkezinde bilim insanları, farklı vücut anatomileri ve yatış pozisyonlarına yönelik yaptıkları araştırmalarla kişilere rahat ve sağlıklı uyku deneyimi sunmak için çalışıyor. Ar-Ge merkezinde çalışmalar ve kullanılan teknolojik ölçüm cihazları ile geliştirmeler sonucu elde edilen bulgular ile ürün portföyü şekilleniyor.

Lova Yatak, sürdürülebilirlik çalışmaları doğrultusunda Seaqual Organizasyonu’nu destekleyerek, deniz ve okyanuslardan toplanan plastiklerin dönüştürülmesiyle üretilen, yumuşak ve özel tuşeli kumaşları yatak tasarımlarında kullanıyor. Yine aynı hedefle, üretim aşamasında daha az su tüketimiyle elde edilmiş kumaşları tercih ediyor. Sadece yataklarda değil, bazı tekstil grubu ürünlerimizde de geri dönüşümden elde edilmiş kumaşlar kullanarak daha sürdürülebilir bir ürün portföyüne geçişin de ilk adımlarını atıyor sürdürülebilir bir dünya için doğa dostu olmayı amaçlıyor.

Uykuda rahatlığı ve kaliteyi kullanıcısına 360 derece sunan Lova Yatak, alırken de rahat, yatarken de rahat olmasını amaçlıyor. Ürünlerde 25 yıla varan garanti ve memnun kalınmazsa 120 gün içinde değişim garantisi ile aldıktan sonra da rahatlığı vadediyor.

Yaygın mağazacılık anlayışı ile lokasyon anlamında da erişilebilir marka olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Lova Yatak, yurt içi ve yurt dışı pazarlarda toplam 550’den fazla satış noktası ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.

Müşteri odaklı hizmet anlayışı, uzman ve güler yüzlü satış personeli, samimi, konforlu mimari konsepti ile tüketicilerine en ideal alışveriş deneyimini yaşatmak için tasarlanan Lova konsept mağazaları, her zevke, her ihtiyaca cevap verebilen geniş ürün portföyünü müşterileri ile paylaşıyor.

En son mimari trendler ve kullanıcı deneyimleri ışığında hazırlanan Lova mağazalarında ferahlık, konfor, güven hissi ve rahatlık ön plana çıkıyor. Aydınlatmadan, renk ve malzeme seçimlerine kadar her detayın incelikle düşünüldüğü konsept mağazalarda, Lova müşterileri alışveriş yaparken de ‘rahat’ hissediyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ