Zirvede Haber

Ercan Özel; YENİŞEHİR’DE ÖĞRENCİLERİ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKEYE ÖNLEM ALINMALI

Ercan Özel; YENİŞEHİR’DE ÖĞRENCİLERİ BEKLEYEN BÜYÜK TEHLİKEYE ÖNLEM ALINMALI

Yenişehir’de yaklaşan tehlikeye İYİ Parti ilçe Başkanı Ercan Özel dikkat çekti! Özel;

“Okullar bölgesine giden Alparslan Türkeş Bulvarı ilçemizde araç trafiğinin yoğun olduğu caddelerin başında geliyor. Binlerce öğrencimizin okullarına gitmek için kullandığı bu yolda aylardır kaldırım çalışması yapılıyor. Velilerimizin, İYİ Parti olarak bizlerden talepleri doğrultusunda bölgeye giderek yaptığımız incelemelerde, öğrencilerimizin kullandığı önemli bir yol olmasına ve imkanda bulunmasına rağmen kaldırım çalışması esnasında bisiklet yolu yapılmadığını gözlemledik.

Ulaşım sorunu ve trafik kazaları son yıllarda hepimizin ortak sorunu olarak karşımıza çıkıyor. Bu konuların ortak çözüm yolu, yolları ve yaşam alanlarını doğru olarak planlamaktan geçiyor. Böylelikle cadde ve sokaklar daha güvenli hale getirilebilir İlçe merkezinde, çevresinde okul olmayan çok daha küçük ara sokaklara dahi bisiklet yolu ve ışıklandırmalı yol yapılırken bu önemli caddeye bisiklet yolu yapılmaması eğitim öğretim döneminde hiç istemeyeceğimiz, aklımıza dahi getirmekten imtinâ edeceğimiz sonuçlara sebep olabilir.

Belediye görevlilerinin öğrencilerimizin yoğun olarak kullandığı bu caddede, bisiklet yolu eksikliğini bir an önce gidermelerini İYİ Parti olarak velilerimiz ve öğrencilerimiz adına talep ediyoruz. Okullar bölgesine yakın olan ve binlerce öğrencimizin ulaşım için kullanacağı yolda bisiklet yolu yapmayı gerek görmeyen yetkilileri uyarmayı kendimize görev adlediyoruz. Yapılan hizmetler ancak ihtiyaçlar doğru karşılandığında fayda sağlar. Allah muhafaza bir öğrencimizin burnu kanasa bunun vebalini hiç kimsenin ödeyemeyeceğini belirtiyor. Bu sorunun en kısa zamanda çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ