Zirvede Haber

Yıldırım’da Herkes İYİ Olsun Diye Yola Çıktık!

Yıldırım’da Herkes İYİ Olsun Diye Yola Çıktık!

İYİ Parti Yıldırım Belediye Başkanı adayı Ayhan Özbek’i tanıttı. Ayhan Özbek, “Biz yemeyiz yedirtmeyiz. Öyle yiyecek adamlar değiliz, yedirtecek adamlar hiç değiliz” dedi.İYİ Parti Yıldırım Belediye Başkanı adayı Ayhan Özbek, İYİ Parti İlçe Başkanlığı’nda adaylığını resmen duyurdu. Ayhan Özbek’in aday tanıtım toplantısına Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kuleyin, Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Selçuk Türkoğlu, Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, İlçe Başkanı Serkan Beklen, diğer ilçe başkanları ve belediye başkan adayları katıldı.

EN DOĞRU ADAY

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Serkan Beklen, “Hür ve Müstakil olarak girdiğimiz yerel seçimlerde 18 belediyenin de 18’ini almak için çıktığımız bu yolda, bugün Yıldırım için en doğru adayı Ayhan Özbek’i tanıtıyoruz” dedi.

BELEDİYELER İYİLER İLE BULUŞACAK

İl Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu da, “4 Aralık günü aldığımız ‘hür ve müstakil’ olarak seçime girme kararının bugün ne kadar önemli ve doğru karar olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Daha önce 5 Ocak’ta 12 belediye başkanımızı tanıtmıştık. Şimdi de Yıldırım, Kestel ve İnegöl Belediye Başkanı adaylarımızı belirledik. Ayhan Özbek, Yıldırım’ı vatandaşlarımızı 31 Mart’tan sonra iyi belediyecilik ile buluşturacak” ifadelerini kullandı.

İLAN EDİYORUM İDDİALIYIZ

Bursa Milletvekili Hasan Tokdaş da şunları söyledi:

Ayhan Özbek, Yıldırım siyasetinin, tanınan, bilinen önemli şahsiyetlerindendir. Yıldırım’da siyaseten kimi tanıyorsunuz diye sorsak en fazla bilinen ilk 5 isimden biri Ayhan Özbek olur. İYİ Parti doğrudan başa oynadığını, doğrudan iddialı olduğunu buradan ilan etmek istiyorum. İYİ Parti 3’ncü bir yol olarak hür ve müstakil bir şekilde bu seçimlere girmektedir ve çok güçlü adaylarla girmektedir. Yıldırım’da 31 Mart akşamı daha heyecanlı ve coşkulu bir akşam olacağını söylemek istiyorum.”

NE ÖLÜME NE DE SITMAYA MAHKUM DEĞİLSİNİZ

Bursa Milletvekili ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Selçuk Türkoğlu ise; “Vakit az. İktidardan gönderilecek zalim bir yönetim var. Bize de düşen iş çok. O nedenle, şatafata, salona, protokole gerek yok. Herkes vazifesini ve görevini biliyor. Bunları geldikleri gibi göndermek bizim üzerimize farzdır ve görevdir. Bunu da, geri bırakılmış, çöplük gibi bırakılmış Yıldırım için yapmak zorundayız. 21 yıldır bir soygun düzeniyle yönettikleri belediyelerden 31 Mart gecesi inşallah göndereceğiz. 31 Mart’ta bu zalim düzenden hep birlikte kurtulalım. Ne ölüme ne de sıtmaya mahkum değilsin. Bak iyiler var, Ayhan Özbek var” dedi.

İYİ OLMAK YETMEZ İYİ KALACAĞIZ

Son olarak konuşan İYİ Parti Yıldırım Belediye Başkanı Adayı Ayhan Özbek, öncelikle gelen herkese teşekkür etti. Daha sonra da kalabalık nedeniyle sokakta yapılan adaylık açıklamasından dolayı, evlerinde rahatsızlık verdikleri vatandaşlardan özür dileyerek affını istedi. Ayhan Özbek, “Davamız iyiler hakim olsun, iyiler gelsin hırsızlık, yolsuzluk olmasın. İyiler bir araya geldi. Kontağı çevirdik mekanizma başladı. Ben Yıldırım çocuğuyum. Bastığımız kaldırımların altında gözyaşlarımız var. Buna güvenerek yola çıktık. Biz iyiyiz bizim bir defomuz yok. Biz yemeyiz yedirtmeyiz. Öyle yiyecek adamlar değiliz, yedirtecek adamlar hiç değiliz. Korkunun ecele faydası yok. Getirip anahtarları bize vereceksiniz, iyiler olarak geleceğiz. İyi olmak yetmez, iyi olarak kalacağız” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ