Zirvede Haber

Cüneyt Bülent Şeker Yazdı; CUMHUR İTTİFAKI SEÇMENİ BU REHAVET İÇİNDE 28 MAYIS SEÇİMLERİNİ KAYBEDEBİLİR.

Cüneyt Bülent Şeker Yazdı; CUMHUR İTTİFAKI SEÇMENİ BU REHAVET İÇİNDE 28 MAYIS SEÇİMLERİNİ KAYBEDEBİLİR.

Köşe yazarımız Cüneyt Bülent Şeker kaleme aldığı yazıda 28 Mayıs’ın şifrelerini okurlarıyla paylaştı. Şeker;

Benim 28 Mayıs Seçimlerinde gördüğüm TABLO şudur;
Cumhur İttifakı seçmeni gevşemiştir, “Nasıl olsa kazandık” diye
sandığa gitmeme eğilimindedir. Malum insanların pazar günü piknik planları da oluyor.
(Parti teşkilatları ise zaten zafer sarhoşluğu içindeler…)

SİNAN OGAN’IN OYLARI; Cumhur ittifakının cebinde değildir, hatta bu seçmen kızgındır, dönüp kılıçtaroğluna oy vermeye meyillidir.

ÜMİT ÖZDAĞ’IN; Kılıçtaroğluna destek vermesi ile Millet ittifakı ciddi moral bulmuştur, ama Ümit Özdağ’ı destekleyenlerin oyları kesinlikle Millet ittifakının ve Sayın Kılıçtaroğlunun cebindedir.

MİLLET İTTİFAKI TEŞKİLATI VE SEÇMENİ İSE AZİM İLE ÇALIŞMAKTADIR. Allah da çalışana verir.

Tarihte bir çok yenilgi tam zaferin kazanıldığı zannedilen anda, ERKEN ZAFER SARHOŞLUĞU sebebi ile alınmıştır. Cumhur ittifakı böyle bir yenilgi alabilir.

O yüzden bazıları;
“21 YILDIR İKTİDARIZ, BİZ İŞİMİZİ BİLİRİZ” vs.diye iktidarı tapulu malı zannedip rehavete kapılmasınlar, tarih adları derine gömülmüş şımarıklar ile doludur.

HDP-CHP=KILIÇTAROĞLU İTTİFAK KAZANDIKTAN SONRA ŞUNLARI GÖREBİLİRİZ;
(Millet İttifakındaki diğer sağ partilerin dışlanacağını şimdiden görünüyor, CHP liler; “Niye bunlara vekil kazandırdık” diye ortalığı yıkıyor)

Suriye den Türk Askeri çekilecek, ABD ile bu konudaki ihtilafımız şimdiliik hallolacaktır, ekonomiyi bile gecici olarak rahatlatabilirler.

Ardından sınırlarımıza komşu bir PKK DEVLETİ kurulacak ve ABD başta olmak üzere BATI bu devleti tanıyacak, buna saldırmak ABD-BATI ittifakına saldırmak ile aynı anlama gelecek ve ondan sonra gelsin ÖZERKLİK ve PARÇALANMAA!
(Kendi ağızları ile “Özerklik-Eyalet sistemi-Ne işimiz var Suriyede…” lafları etmedilermi?)

PANDEMİ POLİTİKALARINA, 6284, LGBT vs.den dolayı kızgınlığından veya “Oy vermek Allahın hükümleri ile hükmetmeyenleri (tağut’u) desteklemektir” diye sandığa gitmeyen, boş oy atan muhafazakar seçmen, CHP başa geçtikten sonra bu şikayet ettiği şeylerin “EN KRALINI” görecek!

Çünkü; LGBT oradadır, aileyi yıkan 6284 gibi kanunları bile yetersiz görüp, Cumhur İttifakını “KADIN DÜŞMANI” ilan edenler oradadır, Laikliği=Sünni Müslümanlık karşıtlığı olarak görenler oradadır, Tarikat ve Cemaatleri terörist olarak niteleyenler oradadır.
AŞI BASKISINI SAVUNAN TELEVİYON DOKTORLARI ve İlaç karteli lobisi (Ekseriyet ile) oradadır.

CHP iktidar olunca onların sokaklarda bile Seslerinin yükseldiğini göreceksiniz.
Onlar (Bazı iktidar partisi mensupları gibi) ŞIMARIK da olmayacaklar, sadece iktidar olmayı henüz HAZMEDEMEMİŞ ve (Cumhur İttifakı ve seçmenine karşı) ÖFKELİ olacaklar, bunu Millet ittifakına oy vermeyen depremzedelere gösterdikleri tavırlardan çok açık bir şekilde anlıyoruz.

Tabi ben bütün CHP lileri aynı kefeye koymuyorum,
Sayın Kılıçtaroğlunun da ılımlı, gerçekten demokrat bir insan olduğunu düşünüyorum, ancak o da Erdoğan gibi herşeye hakim olamayacak ve yönlendirilecek…

CHP yi meydana getiren unsurlar ise belli ve onlar hiçte muhafazakar kesime karşı anlayışlı olmayacaklar, uzun aradan sonra ele geçirdikleri iktidarı sağlamlaştırmaya çalışacak ve diğer kesimi kazanmak değil, yok etmek isteyecekler (Çünkü CHP geleneği belli, 28 Şubat’ı yapanlar, buhar olup uçmadı) bir daha karşılarına muhafazakar bir partinin dikilmemesi için ne gerekiyor ise onu yapacaklar…

Çok şikayet ettiğimiz yolsuzluk, yeme – içme konularında ise bir fark olacağını sanmıyorum, sadece yeni gelenler daha aç olacak…

Ben CHP li belediyeler ve AKP liler arasında bu konuda hiç bir anlaşmazlık görmedim. (Para din, ideoloji farkı gözetmiyor)
Tabi herkesin kendine yakın iş adamlarını desteklemesi olağan bir sonuç.

Tabi Cumhur İttifakı Meclis çoğunluğunu ele geçirmiş durumda, Kılıçtaroğlunun Cumhurbaşkanı olması halinde sistemin kitleneceği de aşikâr.

Ümit ederim bu meclis tablosunda Cumhurbaşkanlığı seçimini kim kazanırsa açık ara fark ile kazanır, az farkla bir adayın kazanması halinde kargaşa çıkmasından da endişeliyim.

Özet ile bunları NEDEN yazıyorum;
Sandığa Rehavet veya AKP-ERDOĞAN’A Pandemi politikaları sebebi ile gitmeyecek, boş oy atacak veya karşı tarafa oy atacak MUHAFAZAKAR kesim bir daha düşünsün, bunları bilerek ve göze alarak sandığa gitsinler İstiyorum.

AKP bana bu yazdıklarım sebebi ile teşekkür etmeyecek, ben genellikle onları eleştiren rahatsız eden bir adamım, Cumhurbaşkanı da benden haberdar olmayacak,

Ama yeterki siz SONRADAN PİŞMAN OLMAYIN…

NE YAPTIĞINIZI BİLİN…

Seçim sizin!

Avukat Cüneyt Bülent Şeker.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ