Zirvede Haber

İZNİK’TE 19 MAYIS ÇOŞKUSU ATAYA SAYGI VE ÇELENK SUNUMU

İZNİK’TE 19 MAYIS ÇOŞKUSU ATAYA SAYGI VE ÇELENK SUNUMU

Bursa /İznik’te, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, çelenk sunma ve Etkinlikte günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İznik Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları Başkanı Koray Baykara Yaptı.

Koray “Cumhuriyetimizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği gibi yaşamak ve yaşatmak için omuz omuza mücadele edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi Her şeye rağmen kesinlikle bir aydınlığa doğru yürümekteyiz.

Ülkesini gençliğe emanet ederek bayram armağan eden Atatürk gençleriyiz. Bugün de vazgeçilmez güç kaynağımız millet iradesidir. Bunun yaşatılması için hepimize ve özellikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs’ı armağan ettiği gençlere büyük görev düşmektedir. Sevgili Gençler, Büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Mustafa Kemal ATATÜRK 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıktı.

Bu değerli emaneti yaşatmak ve korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur. Yakın bir gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni omuzlarınızda yükselteceksiniz. Ülkemizi Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ün gösterdiği çağdaş medeniyet seviyesine sizler taşıyacaksınız”. Diye konuştu. Toplu fotoğraf çekimi ile son buldu

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ