Zirvede Haber

Milletimizin oyları her şeyin üzerindedir

Milletimizin oyları her şeyin üzerindedir

2023 Cumhurbaşkanı seçimleri resmi olarak 2. tura kalmasıyla beraber seçim sonuçlarını değerlendiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı BBP Bursa teşkilatına teşekkür ederek, ‘Aziz milletimizin oyları ve takdiri, her şeyin üzerindedir. Daha çok çalışarak Bursa’mızın ve Ülkemizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz’ dedi.

2023 Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde yurt içi ve yurt dışı oy sayımı tamamlandı. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener’in yaptığı açıklamalar doğrultusunda 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi resmi olarak 2. tura kaldı. 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan 2. Tur ile Türkiye yeniden sandığa giderek oy verecek ve bu oyların sonuçlarına göre 13. Cumhurbaşkanı belli olacak.

Bu bilgiler doğrultusunda Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı yayınladığı seçim mesajında hem Bursa teşkilatına hem oy veren vatandaşlara teşekkür etti.

Alfatlı’nın konuşması şu şekilde;

“14 Mayıs Seçimleri Öncelikle Bursa’mıza, ülkemize, gönül coğrafyamıza ve tüm mazlum milletlere hayırlı olsun. Gazi Meclise seçilen tüm milletvekillerinin önce milletim ve ülkem demesi temennisi ile kendini Yerli ve Milli olarak gören tüm milletvekillerini tebrik ediyorum. Bursa’daki çok kıymetli dava arkadaşlarım. İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve Yönetim kurulu üyeleri Alperen Ocaklarımızın İl ve İlçe başkanları, gençlerimiz, yavrularımız, hanımefendiler, milletvekili adaylarımız, çok çalıştınız, çok yoruldunuz. Kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle her kişiye dokundunuz, davamızı anlattınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aziz milletimizin oyları ve takdiri, her şeyin üzerindedir. Daha çok çalışarak Bursa’mızın ve Ülkemizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz İnşallah. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Aziz milletimizin oyları ile 2. turda Sayın Cumhurbaşkanımız Büyük Türkiye Cumhuriyeti Devletinin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır. Buna İnancımız ve desteğimiz tamdır. Yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ülkemize, gönül coğrafyamıza ve Türk islam alemine hayırlar getirmesini diliyorum.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ