Zirvede Haber

YILDIRIM HALKI MUSTAFA YILDIRIM’IN YANINDA

YILDIRIM HALKI MUSTAFA YILDIRIM’IN YANINDA

AK Parti 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında Yıldırım İlçesi’nde 2 farklı noktada seçim ofisi açılışı gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışlar şölen havasında geçti.

AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım, 14 Mayıs seçimine sayılı günler kala saha çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor. Yıldırım İlçesi’ne bağlı Yediselviler ve Değirmenlikızık Mahallelerinde seçim ofisi açılışına katılan Yıldırım, vatandaşlarla buluştu. İki açılışa da yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, büyük coşku yaşadı. AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Ufuk Ay, AK Parti İl Yöneticisi Savaş Albayrak, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve AK Parti Bursa geçmiş dönem yöneticilerinin de katıldığı açılışlarda Mustafa Yıldırım’a destek sloganları atıldı. Açılış kurdelelerinin kesilmesinin ardından kürsüye gelen Milletvekili Adayı Mustafa Yıldırım, vermiş oldukları destekten dolayı Yıldırım halkına teşekkür etti.

“GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti olarak sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadan saha çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Mustafa Yıldırım, “Bu kalabalık, bu sevgi bize gösteriyor ki doğru yoldayız. Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda, yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmalarımıza devam etmeye, gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. AK Parti iktidarı olarak birçok eseri hayata geçirmenin vermiş olduğu haklı gururla bugün karşınızdayız. Yollar, köprüler, hastaneler yaparken şimdide yerli otomobilimizi, İHA’larımızı, SİHA’larımızı, yerli savaş uçaklarımızı, yerli savaş gemilerimizi milletimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu icraatların devam etmesi, terörden uzak, kendi kararlarını verebilen güçlü Türkiye’nin oluşması için sizlerden 14 Mayıs günü sandıkta sizden destek istiyoruz. Yıldırım olarak sandıkları patlatmaya hazır mıyız?” dedi.

“KARŞIMIZDA ŞER İTTİFAKI VAR”

Karşılarında bir şer ittifakı olduğunu ifade eden Yıldırım, “Seçim kazanmak için her türlü şantajı, kaseti, iftirayı, ahlaksızlığı kendine hak gören bir ittifak ile karşı karşıyayız. Demokrasi naraları atıp, kendilerinden olmayanları linç eden bir ittifak ile karşı karşıyayız. Sırtını PKK’ya yaslayanlarla yol yürüyen bir ittifak ile karşı karşıyayız. Bu yüzden değerli kardeşlerim, ağabeylerim, ablalarım 14 Mayıs seçimi Türkiye’nin kaderini tayin edecek. Yerli ve milli olanlarla, yurt dışından emir alanlar arasında geçecek bu seçim. Biliyoruz bugüne kadar her zaman bize destek verdiniz. Bu seçimde de kırgınlıklarımızı, kızgınlarımızı bir kenara bırakarak, vatan için millet için sandığa gitmenizi ve her zamankinden daha güçlü bir destekle arkamızda durmanızı bekliyoruz. 15 Mayıs sabahı Allah’ın izniyle yüklerinden kurtulmuş olarak, çok daha güçlü bir Türkiye’ye uyanacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ