Zirvede Haber

MEMLEKET BURSA; “Milletvekilliği Yarışında Bizde Varız! Çekilmiyoruz!”

MEMLEKET BURSA; “Milletvekilliği Yarışında Bizde Varız! Çekilmiyoruz!”

Memleket Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Kayhan Yüreğir, Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesine ilişkin resmi evrakları YSK’ya teslim etti. Gözler 14 Mayıs Milletvekilliği Seçimleri içim Memleket Parti’ne döndü. Bursa İl Başkanı Bircan Karakaya; “Yaşanan gelişmeler dolayısıyla kamuoyuna açıklama yapma gereği hasıl olmuştur.
Yüksek Seçim Kurulunun 2023/123 sayılı kararı uyarınca; 14 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılmasına karar verilmiştir.

Yapılacak seçimler iki ayrı seçimden oluşmaktadır ve iki ayrı oy kullanılacaktır;
1. Cumhurbaşkanı Seçimi
2. Milletvekili Genel Seçimleri.

Genel Başkanımız Sayın Muharrem İNCE, günlerdir sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte video ve görsellerle kendisine iftira atılarak algı operasyonuna maruz kalmıştır. Şahsı üzerine oynanan bu kirli oyunlar ve kumpaslar nedeniyle 11.05.2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Adaylığından çekilmiştir.

Ancak Memleket Partisi, tüm Adayları ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine katılmaktadır ve Milletvekili Adaylarımızın adaylıkları devam etmektedir.

Memleket Partisi, tüm Milletvekili Adayları ile seçimlere katılacak ve halkımızın teveccühü ile TBMM’de yer alacaktır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ