Zirvede Haber

Alfaltlı; Dövüş Sporcularını Ziyaret Etti!

Alfaltlı; Dövüş Sporcularını Ziyaret Etti!

Alfatlı, karate camiası ile buluştu
Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bursa 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı Ekrem Alfatlı seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelen Alfatlı, Bursa’daki karate sporu ile uğraşan dostları ile buluştu.
1981 yılından bu yana 42 yıldır yıllar karate sporu ile uğraşan, karate milli hakemliği yapan Türkiye Karate Federasyonu’nda iki dönem denetim kurulu üyeliği ve başkanlığı görevini ,bunu yanı sıra karate spor kulübü başkanlığını da üstlenen BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı’ya karate camiası yoğun ilgi gösterdi.
Karate camiasının hocaları ve mensuplarına kısa bir konuşma yapan Alfatlı” bugün sizlerle olmaktan oldukça mutluyum. Burada bulunan birçok arkadaşımla geçmişte sportmence müsabaka yaptım, müsabakalarını yönettim, kulüp başkanı olarak onların spor yapmasına vesile oldum.
Sizler de hepiniz biliyorsunuz ki Karate Sporu kendini savunma sanatıdır. Bu sporda müsabakalar karşılıklı selamlama ile başlar ,bu şu anlama gelir ,Senin bedenini de kendi bedenim gibi koruyacağım ,zarar vermeyeceğim .
Bizlerde şimdi aday olarak Bursa’mız adına ,ülkemiz adına ,halkımızın hakkını, devletimizin hakkını korumak ,kısaca milli ve manevi değerlerimize uzanan kirli ellere de cevap verebilmek adına Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Sizler beni tanıyorsun, destek vereceğinizden eminim. Allah nasip ederse milletvekili seçilmem durumunda sizlerin sorunlarını çözme konusunda gayret göstereceğim. Amatör sporların ve bu konuda gençlere fedakarca hizmet eden hocalarımın ve camiamın sorunlarını çok iyi biliyorum .Yine bugün burada bulunan bizleri onurlandırarak kırmayan çok değerli hocam Zülfü Vardar ve Hasan Okuş hocalarıma ,Federasyon yetkililerine ,hocalarımıza ,Antrenörlere ,hakemlerimize ve camiamızın değerli mensuplarına teşekkür ediyorum. Vefat eden dostlarımıza da Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Alfatlı’nın karate sporu ile dostları buluşmasında Bursa İl Başkanı Haldun Filizli ,Başkan yardımcısı Ömer Faruk Alfatlı Alperen Ocakları İl Başkanı Ferhat Levent milletvekili adayları M.Erhan Altan, Kemal Akyıldız, Hasan Uslu, Ozan Aydın ve Hüseyin Yenidoğan da hazır bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ