Zirvede Haber

İnegöl Mobilya Fuarı Başlıyor! MOSDER üyeleri İnegöl’de

İnegöl Mobilya Fuarı Başlıyor!   MOSDER üyeleri İnegöl’de

Mobilyanın Başkenti İnegöl’de bu yıl 48.’si düzenlenecek olan Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı 1-6 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçileri kabul edecek. MODEF Fuar Merkezi Kültür Park’ta düzenlenecek organizasyon 28 bin 500 metrekare alana yayılacak. Fuarda önde gelen mobilya markaları; tasarımcılar, tedarikçiler, satıcılar ve uluslararası alım heyetleriyle buluşacak. Yılın mobilya trendlerini belirleyecek olan etkinlikte yaklaşık 200 mobilya markası ürünlerini sergileyecek.

Fuar öncesinde açıklamalarda bulunan MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, “İnegöl, Türkiye mobilya sanayisinin lokomotif ilçesi. MODEF’in düzenlemiş olduğu Uluslararası Mobilya Fuarı ise sektörümüz için dünyada kabul gören bir otorite. Hatta öyle ki bu fuar mobilya dünyası için trendleri, renkleri, tasarım çizgilerini belirliyor. Türk mobilyası artık ülke sınırlarını aşmış durumda. Geçen yılın ihracat rakamlarına baktığımızda 4.7 milyar dolarlık devasa bir pazar karşımıza çıkıyor. Irak, Almanya, İsrail, ABD ve Fransa ise Türk mobilyasını en fazla tercih eden ülkeler olarak sıralanıyor. Bu yıl fuarda yine bu ülkelerden talep almanın yanında yeni pazarlarla temas kurmayı da çok önemsiyoruz. Üyelerimiz global vizyona ve küresel anlayışa sahip markalar. Yeni pazarlara açılma konusunda oldukça başarılı olacaklarına eminim” ifadelerini kullanarak fuara katılacak tüm MOSDER üyelerine kolaylıklar diledi.

Bir Festival Alanı: İnegöl

Açılış töreni 1 Mayıs tarihinde yapılacak fuarda; yatak, yemek, bebek, çocuk ve genç odaları, oturma grupları, duvar ve televizyon üniteleri, ofis mobilyaları, mobilya aksesuarları üreticileri ve daha pek çok sektörden profesyoneller bulunacak. 40’ın üzerinde ülkeden ziyaretçinin beklendiği etkinlikte ilçe adeta bir festival alanına dönecek.

MOSDER üyelerinden; Lenova, Roll Mobilya, İdol, Çelmo, Lidya, Luxe Life ve BytezzHome markaları da fuar alanında bulunacak.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ