Zirvede Haber

Yürekleri Bursaspor İçin Atıyor! “Planlamalarımız ve Maddi Kaynağımız Hazır! Süper Lige Çıkmak Bizim İçin Hayal Değil!”

Yürekleri Bursaspor İçin Atıyor! “Planlamalarımız ve Maddi Kaynağımız Hazır! Süper Lige Çıkmak Bizim İçin Hayal Değil!”

Bir süredir ismi Bursaspor Başkanlığı için geçen Melik Ramisoğlu çalışmalarını hızlandırdı. Maddi kaynaklar üzerinde yoğunlaşan Ramisoğlu, en büyük desteği ise 7 şirketiyle Türkiye’deki ticaretinde marka değeri yüksek olan yakın arkadaşı EDGA Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Palamut’tan aldı. Aralarında altın maden şirketi sahibi Atilla Tek’ininde bulunduğu dostlar meclisi Bursaspor’un mali durumunu ele aldı. Hedefin tekrar Timsah Arena’da oynanması olarak geçen toplantı verimli geçti.

EDGA Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Palamut; “Aziz kardeşim Melik Ramisoğlu ile görüşerek projelerini dinledim. Kendisi Bursaspor’u sadece bir futbol kulübü olarak görmüyor. Şehrin en güzide kurumu olan futbol kulübüne sporun diğer branşlarını da ekleyerek bir nevi okul yapmak istiyor. Sayın Melik Ramisoğlu’nun her konuda yanındayım ve maddi-manevi tam destek vereceğim.” dedi.

Bursaspor Kulüp Başkan adayı Melik Ramisoğlu; “Sevdamız Bursaspor’un eski yıldız günlerine dönebilmesi için maddi kaynağa ihtiyacı var. Ben bunun için her kapıyı titizlikle çalıyorum. Başaracağız. Bursaspor kaldığı yerden Süper Ligde fırtınasını estirecek!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ