Zirvede Haber

Bursaspor’un borçlarını ödeyecek kadar bir bütçeye sahibiz!

Bursaspor’un borçlarını ödeyecek kadar bir bütçeye sahibiz!

Bursaspor’un başkanlığına talip olduğunu her platformda yüksek tondan ifade eden Melik Ramisoğlu katıldığı ON TV-YENİMARMARA GAZETESİ ortak yayınında meslektaşımız Batuhan Ersek’in konuğu oldu. Ramisoğlu; “Değerli Bursasporlular, ben Bursaspor kulübü başkan adayı Melik Ramisoğlu olarak ve yol arkadaşım Ömer Özen ile birlikte uzun zamandır yürüdüğümüz kutlu yolun sonuna geldiğimizi düşünüyorum.

Geçtiğimiz aylarda mevcut başkan Ömer Faruk Banaz beyle yaptığımız görüşmede kulübe talip olduğumuzu söyledik, projelerimizden bahsettik en büyük ve en önemli projemizde Bursaspor’un borçlarını ödeyecek kadar bir bütçeye sahip olduğumuzu geçmişteki ekonomik sıkıntıların geride kalacağını ve geleceğe artık umutla bakacağını anlattık, sonuç olarak kongre kararı alarak kulübü bizim yönetim kurulumuza hangi tarihte teslim edeceklerini öğrenmek istedik.

Karşılıklı güven sağlamak amacıyla kendilerinden izin alarak alacaklı futbolcularla görüşmeler yaptık, çok verimli geçen görüşmelerden Bursaspor kamu oyunu da bilgilendirme amacıyla ben ve yönetim kurulumuz adına başkan olduğum ilk gün ve ilk icraat Bursaspor’un transfer yasağının kaldırılması olacaktır. Bu sözü bütün Bursaspor camiasına veriyorum. Ancak gelinen noktada henüz bir tarih verilmemiş, kongre kararı alınmamıştır. Bu vurdum duymazlık bizim cephemizde ve Bursaspor sevdalılarında ciddi endişe yaratmaktadır. Endişelerin ortadan kaldırılması, geleceğe umutla bakılması için Ömer Faruk Banaz bey’in benim ve yönetim kurulumun önünü açması noktasında alacağı karara bağlanmıştır.

Bu kararın ivedilikle alınmasını biz ve değerli taraftarlarımız heyecanla beklemekteyiz. Bursaspor Türkiye’nin şampiyon unvanlı 5 büyük kulübünden biridir, layık olduğu süper lige dönecektir. Sağlam bütçeli yönetim kadrosuyla, kimseye ihtiyaç duymadan maddi sorunlarının üstesinden gelecek, sportif başarılarıyla üreten, yetiştiren kimliğiyle öz kaynaklarına değer veren düşünce yapısıyla vizyoner adımlarla bir Avrupa kulübü olma yolunda olduğunu bilinmesini isterim. Bu yolla çıktım, ölmek var dönmek yok. Herşey Bursaspor için.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ