Zirvede Haber

CHP’Lİ ÖZGÜR ALİ KARADUMAN 2’NCİ BÖLGEYİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

CHP’Lİ ÖZGÜR ALİ KARADUMAN 2’NCİ BÖLGEYİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

CHP İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman, siyasetin bir gönüllülük işi olduğunu ve ilçelerin kalkınma süreçlerine ilişkin projeler için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

CHP İzmir 2’nci Bölge Milletvekili Aday Adayı Mimar ve İçmimar Özgür Ali Karaduman, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

16 ilçeyi kapsayan ikinci bölgede ilçe başkanlıklarını tek tek ziyaret eden Karaduman’ın yeni durağı Bergama ve Kınık İlçe Başkanlıkları oldu.

Ziyaretler kapsamında CHP Bergama İlçe Başkanı Ecevit Canbaz ve teşkilat yöneticileriyle görüşen Karaduman, Bergama’nın gerçek potansiyeline kavuşması için çalışma sözü verdi.

“Siyaset bir gönüllülük işidir” diyen Karaduman, “Ben de gönüllülük, vatan sevgisi ve sorumluluğuyla bu yola çıktım. Yıllardır İzmir’in ilçelerini işim dolayısıyla gezdim. Vatandaşların talep ve beklentilerini iyi biliyorum. Ben de bu toprakların bir evladı olarak, önemli bir göreve talip oldum. Bergama, gerek tarım alanları gerekse de tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle çok önemli bir mirasa sahip. Burada önemli olan bu zenginliklerin doğru şekilde tanıtılarak ortaya çıkarılmasıdır” diye konuştu.

Aday adaylığı çalışmalarında Özgür Ali Karaduman’a başarılar dileyen Ecevit Canbaz da, “Cumhuriyet değerlerine bağlı ve ülkenin aydınlık yarınlarına kavuşmasını isteyen herkes CHP öncülüğünde millet ittifakı çatısı altında buluşuyor. Bu Cumhuriyet kolay kurulmadı. Cumhuriyete sahip çıkmak ve yaşatmak da hepimizin görevi. Millet ittifakının yakaladığı bu ivme de iki yıllık bir çalışmanın ürünü. Milletimiz, kendi birlik ve beraberliğini geleceğe taşımalı. Bu uğurda yola çıkan ve emek veren herkese teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

DOĞRU PLANLAMALAR YAPILMALI

Özgür Ali Karaduman, CHP Kınık İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek Başkan İsmail Yılmaz ve ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.

İş yaşamı nedeniyle bölgeyi sürekli ziyaret ettiğini belirten Karaduman, Kınık ilçesinin ekonomik ve sosyal refahı için atılması gereken adımlara ilişkin görüşlerini de paylaştı.

Özgür Ali Karaduman, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kınık’ı kalkındırmak için orta ve uzun vadeli planların ivedilikle hayata geçirilmesi gerekiyor. İlçenin sahip olduğu kaynakların doğru kullanılması ve yerel üreticilerin de desteklenmesiyle bu mümkün. Bu sorunların çözümü için gerekli çalışmaları mecliste gündeme getirme sözü veriyorum. Seçimden sonra da vatandaşların arasında olmaya devam edeceğim ve ilçelerimizin kalkınmasına yönelik her türlü proje ve çalışmanın içinde yer almaya da hazırım”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ