Zirvede Haber

Yeniden Refah Bursa; “Bizim Kimseye Diyet Borcumuz Yoktur!”

Yeniden Refah Bursa; “Bizim Kimseye Diyet Borcumuz Yoktur!”

“28.Dönem Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Bursa 2.Seçim Bölgesi Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu Bursa İl Başkanı Murat Kolancı, SKM Başkanı Adnan Vatansever ve İl Teşkilat Başkanımıza teslim ettik. Rabbim utandırmasın yar ve yardımcımız olsun.” sözler Samet Kurt’a ait.

Samet Kurt; “Yeniden Refah Partisi ‘nin Bursa İl kurucu üyesi olduğum ve kurulduğumuz ilk günden bugüne kadar milli görüş ilkelerinden bir an olsun sapmadan Bursalı hemşehrilerilerimize hizmet etmiş ve hala hizmet etmekteyiz.

Bizler çıktığımız hizmet yolunda Genel Başkanımız Sn.Dr.Fatih ERBAKAN’ın izinde ve emrinde olduğumuzu bir kez daha sizlerle paylaşıyoruz.

Biz diyoruz ki ; Ekonomi politikamızın ana hedefi; insanı merkeze alan, hak ve adalet ekseninde, üretim odaklı Adil Ekonomik Düzen’i bir bütün olarak hayata geçirmektir.

  • Devleti ve milleti borca esir etmeden, kendi kaynaklarımız ile yatırım, üretim, istihdam ve ihracat seferberliği başlatarak sürdürülebilir ekonomik büyüme sağlanacak ve böylece istikrarlı, güçlü ve dışa bağımlı olmayan yerli ve milli bir ekonomi inşa edilecektir.

Bütün vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının kolay, bol, ucuz ve kaliteli olarak karşılanabildiği refah toplumuna geçilecektir.

İktidara geldiğimizde hayata geçirecek olduğumuz ilk uygulamalarımız olarak bir kaç çalışmalarımızı sizlerle paylaşma gereği duydum.

28.Dönem Milletvekili seçimlerinde söylemimiz; ‘’Bizim Kimseye Diyet Borcumuz yoktur.

Bu aziz millete hizmet borcumuz vardır ; Bu kutlu davada yol yürümeyi ve 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Bursa İlimizden 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olduğumu kamuoyuna açıklıyorum ve başvuru dosyamı Bursa il Başkanımız Sn.Murat Kolancı Bey ‘e teslim ediyorum. Diğer milletvekili aday adaylarımızı da tebrik ediyorum.

Milletimizin Yeniden Refah Partimize olan teveccühü her geçen gün artmaktadır.

Bu minvalde  seçimlerin Türkiye’mize ve Bursamıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeniden Refahla Milletimiz için İktidara yürüyeceğiz.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ