Zirvede Haber

ASUS, 8. kez Fortune’un “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” listesinde

ASUS, 8. kez Fortune’un “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” listesinde

İş dünyasının en saygın dergilerinden Fortune’un 25 yıldır gerçekleştirdiği “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” listesinin 2023 sonuçları açıklandı. Dünyanın lider teknoloji üreticilerinden ASUS, sekizinci kez listede yer aldı.

Fortune, global kurumsal danışmanlık şirketi Korn Ferry ile derlediği araştırma sonuçlarına dayanarak 2023 yılının “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” sıralamasını belirledi. İçerisinde yatırım değeri, sosyal sorumluluk, yetenekli çalışanları çekme, yönetim ve ürün kalitesi gibi farklı kriterleri bulunduran liste, 1500 şirket arasından dünyanın en beğenilenlerini ortaya çıkardı. Yenilik, sosyal sorumluluk ve ürün hizmet kalitesi kategorilerinde çok iyi performans gösteren ASUS, sekizinci kez Fortune’un prestijli listesinde yer aldı ve bilgisayar sektöründe zirvedeki yerini korumaya devam etti. Dünyanın lider bilgisayar üreticisinin elde ettiği bu başarıdaki esas faktör ise, şirketin benzersiz ve uluslararası onay alan ürünler yaratmasını sağlayan kullanıcı odaklı tasarım süreci, “ASUS Design Thinking”.

ASUS Yönetim Kurulu Başkanı Jonney Shih, “Fortune dergisi tarafından sekizinci kez dünyanın en beğenilen şirketlerinden biri seçilmek büyük bir onur. Bu başarı, ASUS takımı olarak yeni dijital çağın en inovatif teknoloji şirketi olma yolundaki hedefimize ulaşmak için verdiğimiz tüm emeklerin takdiri” dedi.

Fortune dergisinin araştırması sonucu “Dünyanın En Beğenilen Şirketleri” listesine dahil olarak elde ettiği başarının yanında, ASUS takımının süregelen üstün performansı birçok uluslararası takdire layık görüldü. İnanılmazın peşinde olan şirket; Las Vegas’ta düzenlenen CES 2023’te kazandığı 7 CES İnovasyon Ödülü, 2022 yılında üst üste dokuzuncu kez kazandığı “Best Global Taiwan Brand” ödülü ve Forbes “En İyi İşveren” listesine seçilmesi gibi pek çok global başarıya imza atmaya devam ediyor.

https://www.asus.com/tr/

ASUS Hakkında: ASUS, dünyanın en iyi anakartları, dizüstü bilgisayarları, monitörleri, grafik kartları ve yönlendiricileri ile tanınan çok uluslu bir şirkettir. Genişleyen üstün oyun, içerik oluşturma ve AIoT çözümleri yelpazesinin yanı sıra ASUS, herkes için en yaygın, akıllı, içten ve eğlenceli akıllı yaşamı yaratmak için yapılan son teknoloji tasarım ve yeniliklerle sektöre liderlik etmektedir. İş sahipleri, girişimciler, içerik üreticileri ve öğrenciler için işlerinin gelişimini desteklemek ve verimliliklerini artırmak için geniş yelpazede çözümler sunmaktadır. Hızla gelişen iş hayatının teknoloji odaklı ihtiyaçlarının da hızla arttığının farkındalığıyla ASUS Business Serileriyle iş dünyasının ihtiyaçlarına rekabette öne çıkabilecekleri inovatif ürünlerle destek vermektedir. 5.000’den fazla Ar-Ge uzmanını içeren küresel bir işgücüyle ASUS, dünyanın en beğenilen yenilikçi lider teknoloji kuruluşu olmaya kararlıdır. In Search of Incredible marka ruhundan esinlenen ASUS, 2019’da her gün 11’den fazla ödül kazandı ve Forbes’un Dünyasının En Beğenilen Şirketleri ve Fortune’un Dünyanın En Beğenilen Şirketlerinden biri olarak yer aldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ