Zirvede Haber

SETBAŞI KÖŞK DAVET; Zamanın Aktığı Mekan!

SETBAŞI KÖŞK DAVET; Zamanın Aktığı Mekan!

Yıllarca Türkiye’nin şampiyonlarını Bursa’ya madalya ile dönen gençlerini yetiştirdi. 45 yılını kingboks ve dövüş sanatının inceliğine adayan 15 yıldır da resmi Milli Hakem olan Milli Sporcu ve Antrenör Hakkı Çelik, Bursa’nın turizmde marka olabilmesi için ateşten gömlek giyerek yeni bir mekanı kazandırıyor. Setbaşı DSİ Misafirhanesi ve Atatürk İlköğretim Okulu’na komşu, 2 asırlık köşkü “Çok Amaçlı Dinlenme Salonu” haline getiren sporda yarım asırlık tecrübeye sahip Hakkı Çelik; “Allah çıktığımız bu ulvi yolda bizleri Bursalılara utandırmasın” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 11 Eylül 1924 yılında geldiği Bursa’da Bursalılara hitaben yaptığı “Acıların, büyük yıkımların son bulduğuna işaret olan Kurtuluş Bayramı’nda bu güzel beldeyi, bu verimli bölgeyi Türk Cumhuriyeti’nin büyük, uygar merkezlerinden biri durumunu ve şanına getirmek için üstümüze düşen görevin ne denli büyük, ne denli emek ve özveriyi gerektirdiğini de söylemek isterim.”  kelimeleriyle başladığı konuşma öncesi 15 dakika kadar soluklanıp kahve içtiği köşk yeni konsepti ile göz dolduracak.

İçinde Bursa’ya özgü tekstil ve metal eşyalardan oluşacak mini müzesi ile kütüphanesi ile Setbaşı civarının da kaderi değişecek. İşletme Müdürlüğünü tecrübeli bir isim olan basın camiasının duayyen ismi meslektaşımız Tual Organizyon ile ismini Bursalıların duyduğu Eren Gülyaş’ın üstlendiği Setbaşı Köşk Davette zamanın anasıl akıp gittiğini anlayamayacaksınız. Doğum günleri, nişan, aile içi sünnet, doğum günü etkinlikleri başta olmak üzere Bursa’nın değişmeyen damak tatlarıyla hem zihninizi dinlendiren etkinlikle hem de sevdikleriniz ile eşsiz manzarası ile suyun ahenkine  kapılacaksınız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ