Zirvede Haber

ARAT-ER MÜHENDİSLİK YARDIM ÇIĞLIKLARINA SESSİZ KALMADI

ARAT-ER MÜHENDİSLİK YARDIM ÇIĞLIKLARINA SESSİZ KALMADI

Kahramanmaraş’ta 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremle birlikte 9 il art arda sallandı. Artçıların devam ettiği illerde toplam can kaybı 284 oldu. Deprem bölgesinde yaşanan trajediye ülkemizin dört bir yanından gelen yardımlarla , bölgeye sevkiyatlar devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde 150 araçlık bir tır konvoyu hayırseverler ile Ankara Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin desteğiyle yola çıktı. 11 deprem mağduru şehrimizden gelen yardım taleplerine STK’ların yanı sıra , İş insanlarıda sessiz kalmadı. Ankara’nın en büyük endüstriyel çelik üreticilerinden ARAT-ER Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erdoğan , bölgeye acilen yardım edilmek üç tır malzeme göndereceklerini ifade etti.

Başta su ve hijyenik malzemeler göndereceklerini ifade eden Hasan Hüseyin Erdoğan , “gerekirse çalışanlarımızla gönüllü olarak sivil savunma ekiplerine de destek verebileceklerini” söyleyerek , “Aziz milletimizin bu zor de günleri el ele vererek aşacağımıza inancımız tamdır” dedi…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ