Zirvede Haber

Tchibo’yla antrenmana hazırız

Tchibo’yla antrenmana hazırız

Tchibo, her ihtiyaca uygun seçeneğin olduğu, geniş ürün yelpazesiyle oluşturduğu “Antrenmana Hazırız” temasıyla, yeni yıla sağlıklı ve zinde bir başlangıç yapmak isteyen sporseverlere sesleniyor.

Birbirinden farklı temalarıyla fonksiyonel ve pratik ürünler sunan Tchibo, sağlıklı ve fit yaşamı benimseyenler için oluşturduğu koleksiyonuyla hem antrenmanlarda en büyük destekçiniz olacak hem de rahatlığı ve şıklığı aynı anda hissettirecek.

Tchibo’yla sporun şık ve konforlu hali

Antrenmanların vazgeçilmez ürünlerinden spor taytı ve esnek malzemelerden üretilmiş antrenman pantolonu yüksek giyim konforuyla ihtiyaç duyduğunuz hareket özgürlüğünüzü sağlayan ürünlerden. Çeşitli renkleri ve trend tasarımıyla uzun tişört, DryActive Plus malzemesi sayesinde hava alan ve nem transferi sağlayan termal fonksiyonel tişört her çeşit antrenman için de uygun. Eğer açık havada spor yapmanın tadını çıkarmayı tercih edenlerdenseniz; son derece yumuşak ve sıcak tutan kapitone teddy yelekpolar ceket ile kış aylarının ideal aksesualarından rüzgar korumalı eldiven ve örgü bere tercihleriniz arasında olabilir. Rüzgâr ve su geçirmez, kir tutmaz ve hava alır; çevre dostu ecorepel® kaplamalı yalıtımlı akıllı telefon çantası ise pratik yapısı sayesinde telefonunuzu sporunuzu engellemeden, rahatça yanınızda bulundurmanızı sağlayacak.

Pratik ekipmanlarla her an her yerde antrenmana hazırsınız

Az yer kaplayışı ve taşımasının kolay oluşu sayesinde evde egzersiz yapanlar için ideal 2’li set dambıl, kasları çalıştırmak için kullanılan en önemli parçalardan biri. Tüm ana kas gruplarını güçlendirmek adına etkili bir yardımcı olan pilates çemberini birçok farklı egzersiz için kullanabilirsiniz. Her yerde kullanılabilir kaymaz yüze sahip yoga matı ise ideal kalınlıkta oluşuyla konforunuzu artırırken olası sakatlıklardan korumaya yardımcı. Çeşitli tasarımları sayesinde her ihtiyaca ve zevke göre alternatifi olan çok fonksiyonlu çanta veya spor çantası, spor kıyafetleriniz ve ekipmanlarınızı güvenle taşımak için ideal. En önemlisi, spor esnasında vücudunuzun kaybettiği suyu yerine koymak için su matarasını da yanınızda bulundurmayı ihmal etmeyin.

Tchibo’nun “Antrenmana Hazırız” temasında bir araya getirdiği ürünler, Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında müşterilerle buluşuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ