Zirvede Haber

PackUpp “Great Place to Work” Sertifikası Almaya Hak Kazandı

PackUpp “Great Place to Work” Sertifikası Almaya Hak Kazandı

Yeni nesil hızlı teslimat teknoloji şirketi PackUpp, kurum kültürü ve en iyi iş yeri ortamının oluşturulması konusunda 30 yılı aşkın süredir araştırmalar yürüten Great Place to Work Enstitüsü’nün “Harika Bir İş Yeri” unvanının sahibi oldu.

Türkiye’de e-ticarette yeni nesil hızlı teslimat hizmetinin öncüsü olan PackUpp, Trust Index Çalışan Anketi ve Culture Brief İş Yeri Kültürü Analizi ile değerlendirildiği araştırma sonucunda “Harika Bir İş Yeri” unvanının sahibi oldu.

Dünya çapında bilinirliğe ve güvenilirliğe sahip “Great Place to Work”  sertifikasını almaktan gurur duyduklarını dile getiren PackUpp Kurucu Ortağı ve COO’su Rıdvan Göçemen, “PackUpp olarak mutlu çalışanlar mutlu müşteriler anlayışıyla çıktığımız yolculukta huzur, mutluluk, bağlılık ve güven her zaman önceliğimiz oldu. PackUpp olarak operasyonumuzu ve markamızı globalleştirirken çalışanlarımızın mutluluğu için yenilikçi insan kaynakları yönetim politikalarını hayata geçirdik.

İnsan kaynakları süreçlerimizi özel bir yazılım aracılığıyla ve dijital sistemler üzerinden yönetiyoruz. Böylece tüm ekibimize anlık destek sunabiliyor ve tüm ihtiyaçlarına hızlı çözümler üretebiliyoruz. Uzaktan çalışma ve farklı şehirden çalışma alternatifleri de çalışanlarımız için değerlendirdiğimiz bir alan. Diğer yandan kişisel gelişim, yabancı dil eğitimleri ve ölçülebilir değerlerle belirlediğimiz terfi politikalarıyla çalışanlarımızın PackUpp’taki kariyer yolculuğunda değer yaratmaya odaklanıyoruz. Hedefimiz çalışanlarımızın memnuniyetlerini ve beklentilerini en yüksek düzeyde karşılayarak “Harika Bir İş Yeri” unvanımızın devamlılığını sağlamak. İstihdam açısından değer oluşturmaya devam edeceğimiz bu yıl da kurum kültürümüzü zenginleştirmeye odaklanacağız” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ