Zirvede Haber

İlkokul Öğrencileri Vitamin Şenliği ile Sağlıklı Beslenmeye Dikkat Çekti

İlkokul Öğrencileri Vitamin Şenliği ile Sağlıklı Beslenmeye Dikkat Çekti

Bursa Osmangazi ilçesi Hatice Salih Kut İlkokulu öğretmen ve öğrencileri vitamin şenliği düzenledi. Vitamin Şenliği Festivalinde öğrenciler, SMA hastası akranlarına da gerçekleştirilen kermes vesilesi ile yardım etmeyi amaçladılar.

HABER OSMAN ÇETİN

Bursa'da ilkokul öğrencilerinden sosyal sorumluluk projesi

Hatice Salih Kut İlkokulu sınıf öğretmenleri Ayşe Hilal Destire, Nefise Çetinkaya, Selime Cebeci ve Büşra Durdağ Yılmaz tarafından hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında vitamin şenliği düzenlendi.

Velilerinde gönüllü katılımı ile düzenlenen vitamin şenliğinde çocuklara, sağlıklı beslenmeye ve meyvelerin vücudumuza faydalarına değinilirken, Vitamin Şenliği Festivalinde öğrenciler, SMA hastası akranlarına da gerçekleştirilen kermes vesilesi ile yardım etmeyi amaçladılar.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Hatice Salih Kut İlkokulu Müdürü Hamit Işık; “Çocuklarımıza meyveleri sevmeyi, sağlıklı beslenmenin önemini aşılayan böyle güzel bir projeyi hayata geçiren öğretmenlerimiz tebrik ediyorum. Aynı zaman da gerçekleştirilen etkinliklerimizden elde ettiğimiz gelirin bir kısmını SMA derneğini bağışlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu proje sayesinde hem çocuklarımıza sağlıklı beslenmeyi aşılarken diğer bir yandan da yardımlaşmanın önemini vurguluyoruz” ifadelerini kullandı.

Sınıf Öğretmeni Ayşe Hilal Destire, “arkadaşlarıma birlikte hastalıkların en çok arttığı kış döneminde sağlıklı beslenmeyi ve vitaminlerin önemini vurgulamak ve öğrencilerimizi meyveleri sevmek ve sağlıklı beslenme alışkanlığını edindirmekti. Gerçekleştirdiğimiz etkinlik sayesinde buna ulaştığımızı düşünüyorum. Tüm proje arkadaşlarımı ve destekleyen velilerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hepsine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ