Zirvede Haber

TDP BURSA; “Bazı Arkadaşların Görevlerinden El Çektirildikten Aylar Sonra İstifa Yalanına Sarılması İçine Düştükleri Çaresizlikten Başka Bir Şey Değildir!”

TDP BURSA; “Bazı Arkadaşların Görevlerinden El Çektirildikten Aylar Sonra İstifa Yalanına Sarılması İçine Düştükleri Çaresizlikten Başka Bir Şey Değildir!”

“Mustafa Sarıgül’ün Genel Başkanlığını yaptığı Türkiye Değişim Partisi’nin Bursa teşkilatında çeşitli kademelerde yöneticilik yapan üyeler, ‘ilkelerden sapıldığı’ gerekçesiyle partilerinden toplu istifa etti. İstifa edenler arasında partinin kurucu il ve ilçe başkanları da yer aldı.” haberine üst düzey yalanlama! İl Başkanı Bekir Yılmaz, il ve ilçe yöneticilerini toplayarak konunun saptırıldığını belirterek; “Aylar önce bazıları görevlerinden istifa etti, bazıları ise partiden tamamen ayrıldı, 2023 yılında gündeme gelmek için bu yalanı uydurmamalıydılar!” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Hasan Şişli; “Bazen insanlar hem maddi hem de manevi olarak yorulur görevden affını ister, bizde bunu gerekçelerini sorgular ona göre değerlendiririz. Ancak; bu haberde samimiyet yok! Düpedüz belden aşağı siyasi oyunlarla Genel Başkanımız sayın Mustafa Sarıgül üzerinden başka bir mecraya açılmak var!” dedi.

İl Başkanı Bekir Yılmaz; “17 ilçede gece gündüz demeden partimize gönül veren dava insanları ile Bursa’ya değer katmak adına çalışıyoruz. 2023’ün ilk ışıkları ile “Değişim Bursa’da İstifa” haberleri Türkiye Değişim Partisi ailesi içindeki birlik ve beraberliği yıkamayacaktır. Aylar önce birçoğu görevlerinden el çektirilmiş arkadaşlar kendilerine başka bir siyasi partide yol açmak adına siparişle bu çıkan haberi yayınlatmıştır. Kaptanımız sayın Mustafa Sarıgül liderliğinde Türkiye’nin yükselen değeri Türkiye Değişim Partisi’ne hiçbir makam zarar veremeyecektir, istifalarını kendilerine çıkar sağlama gayretinde olanlara geçit vermeyeceğiz! Türkiye bizimle değişecek Bursa bizimle kalkınacak! Değişim yürek ister!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ