Zirvede Haber

CHP li Hancı,”Milletvekili Aday Adayıyım”

CHP li Hancı,”Milletvekili Aday Adayıyım”

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Sekreteri Ali Hancı, milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ederek parti binasında aday adayı olduğunu ifade etti. Örgüt binasında kalabalık bir katılım önünde  açıklamalarda bulunan Ali Hancı, Alanya’nın milletvekili sıralamasında ilk beşte yer almasının kesin olduğunu vurgulayarak “27 yıldır yaşadığım ve siyaset yaptığım Alanya da bilgi birikimimi sizlerin de desteği ile Ankara’da Alanya adına kullanmak istiyorum” dedi.

Haber: Zeki Demir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alanya İlçe Sekreteri Ali Hancı, 2023 genel seçimleri için milletvekili aday adaylığını parti binasında açıkladı. CHP Genel Merkezi’nin milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe yöneticilerinin istifa dilekçelerini en son 26 Aralık’ta parti genel sekreterliğine iletmelerini istemesi üzerine Hancı, istifa dilekçesini teslim edip ilçe teşkilatında aday adaylık açıklaması yaptı.

Hancı’nın açıklama programına çok sayıda partili katıldı.

“BİR TEK ARABAMIZ EKSİK, O DA PİYASADA YOK”

CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’ın konuşmasının ardından eşi ve çocukları ile birlikte ilçe teşkilatını dolduran partililere hitap eden Hancı, konuşmasına kendisini tanıtarak başladı. CHP’de yaptığı görevleri anlatan Hancı, Alanya’daki çalışmalarını iktidar yolunda mücadeleye devam edeceklerini ifade etti. Parti teşkilatının yenilenerek iktidara hazır bir görünüme kavuştuğunu belirten Hancı, “Bir tek arabamız eksik. Onu da genel başkan yardımcımızdan sözünü aldık, hatta parasını da aldık. Ama maalesef hiçbir yerde araba yok. Araba bulursak alıp partimize kazandıracağız” dedi.  Ali Hancı nın konuşması sırasında, kaybettiği sevdiklerini anarken duygusal anlar yaşaması gözden kaçmadı. Hancı yı eşi ve yakınları ile birlikte ilçe Başkanı Coskun Karadag ve yöneticiler ile partililer tebrik etti. Açıklama sırasına eski Milletvekili Osman Özcan da hazır bulundu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ