Zirvede Haber

Siyaset Üstü Çalışma

Siyaset Üstü Çalışma

Büyük Birlik Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla, yine farklı bir çalismaya imza atarak sessiz sedasız yaptığı başarılı projelere bir yenisini daha ekledi.

Başkan Yayla’nın liderliğinde BBP Osmangazi İlçe Teşkilatı “Bilimin Işığında Siyaset Seminerileri’nin ikincisini Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirdi.

DAĞDER Başkanı İsmail Aydoğdu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Uygar Görme Engelliler Derneği Başkanı Feyyaz Ocak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, BBP İl Sekreteri Olgun Yazar, BBP Gürsu İlçe Başkanı Rıdvan Akbulut, BBP Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı İsmail Acar ve misafirlerin katılım sağladığı seminerin konusu Yurtdışında Eğitim ve Kariyer oldu.

İngiltere’den gelen konuşmacılar Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Danışmanı Ceyhan İnci ile Finans ve Yatırım danışmanı İş İnsanı Mohsin Shiraz katılımcılara yurtdışında yatırımlar ve fırsatlarla alakalı bilgiler verdiler.

Başkan Yayla’nın açılış ve selamlama konuşmasının ardından kürsüye ilk olarak Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Danışmanı aynı zamanda BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de Yurtdışı Eğitim Danışmanı olan Ceyhan İnci çıktı.

Ceyhan İnci gençlerin eğitim planlaması ve yurtdışında eğitim almak istiyen öğrencilerin başta İngiltere olmak üzere, İskoçya, İrlanda, ABD, Kanada, BAE, Katar gibi ülkelerde okullara ve dil kurslarına yerleştirme konularında izlenecek yolu anlattı. Yirmiden fazla okul ve ülkede hizmet ettiklerini bu konularda Bursalı hemşerilerine her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Ardından kürsüye çevirmen eşliğinde çıkan Yatırım Finans Danışmanı Mohsin Shiraz İngiltere ve Türkiye arasındaki ticari devlet anlaşmalarindan, verginin sıfırlanması gibi konulardaki fırsatların değerlendirilmesi gerektiğini bunun için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.
Mohsin Shiraz BBP Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla’nin bu seminerinin politika üstü bir çalışma olduğunu belirtti ve Mahmut Yayla öncülüğünde Türk iş adamlarını Nisan ayında İngiltere’de bir fuar düzenlemeye davet etti. Shiraz “Türk iş insanlarının her türlü ürününu değerlendirebilecekleri bir fuar düzenleyelim. Buradaki total masrafların yüzde altmışini biz İ
karsilayalim, yüzde kırkınıda Türk iş insanları karşılayın ve fuarda sizleri İngiltere iş dünyası ile biraraya geltirelim, Mahmut Başkana bilgilerinizi iletin ve hemen biz çalismalara başlayalim Nisan ayında sizi Manchester’da misafir edelim” dedi.

Bilimin Işığında Siyaset Seminerileri’nin aynı karar inanç ve azimle devam edeceğini belirten BBP Osmangazi İlçe Başkanı Mahmut Yayla ” Bilim semineri benim hayalimdi; önce hayal kuracağız, bu hayalimize, potansiyelimize inanacağız ve sağa sola bakmadan kim ne dedi düşünmeden insanlara fayda sağlamaya devam edeceğiz. Bugün inanmış teşkilat üyelerimle bu salonu doldurduk.Hedefimiz sadece seçim zamanı değil, geçim zamanı da milletimizin yanında ve destekçisi olmak” dedi.

Programın ardından Başkan Yayla İngiltere’den gelen konuşmacılara katılımları için teşekkür ederek plaket takdim etti.

Fotoğraf çekiminin ardından Bilimin Işığına Siyaset Seminerlerinin ikincisi sona erdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ