Zirvede Haber

MHP MUDANYA; Saraçhane Tiyatrosunu mu yoksa altılı masadaki kumpasları mı anlatıyorsun?

MHP MUDANYA; Saraçhane Tiyatrosunu mu yoksa altılı masadaki kumpasları mı anlatıyorsun?

Millet İttifakını tartışmaya açan Milliyetçi Hareket Parti Mudanya İlçe Başkanı Erkut Seymenler’den CHP İlçe Başkanı Ömer Aydın’a hodri meydan! Başkan Seymenler; “CHP Mudanya İlçe Başkanı Ömer Aydın’a soruyorum: Sizin Cumhurbaşkanı adayınız kim? Yoksa adayınız Jeremy Rifkin mi? Hayati öneme sahip bu konuda Mudanyalıya ne anlatıyorsun?

Kılıçdaroğlu’nun ABD’de yediği hamburgerleri mi, ekonomiyi İngilterede’ki tefecilere teslim etme planlarını mı, Saraçhane Tiyatrosunu mu yoksa altılı masadaki kumpasları mı anlatıyorsun?

CHP Mudanya’da hem Cumhurbaşkanı adaylarının olmayışı hem de Belediye Başkanının başarısızlıkları ve bitik belediyeciliği nedeniyle tam anlamıyla sinmiş, sıkışmış, çökmüş durumdadır. Seslerinin çıkmaması bu yüzdendir.

Mudanya’dan zillete destek çıkmaz. Mudanyalı yalan rüzgarına dönmüş, vizyonsuz, kumpasçı masalara yüz vermez. Mudanya kavga, kargaşa ve istikrarsızlık abidelerine fırsat tanımaz.

Sahadayız ve görüyoruz ki Mudanya Milliyetçi Hareket Partisinin ve Cumhur İttifakının yanındadır. Mudanyalı kararını vermiş, adayını netleştirmiş, işi bitirip seçim gününü beklemeye koyulmuştur.

2023 yılında bizim adayımız belli kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Allah’ın izniyle Mudanya 2023 yılında Lider Ülke Türkiye hedefine destek olacak, Türk ve Türkiye Yüzyılına omuz ve olur verecektir. Mudanya Cumhuriyet’in 100. Yılını Cumhur’un zaferiyle süsleyecektir.

İnanıyorum ki Mudanya; 2023’te Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçecek ve Milliyetçi Hareket Partisi’ni güçlü bir çoğunlukla meclise taşıyacak, iradesini Cumhur İttifakından yana gösterecek ve Türk ve Türkiye Yüzyılını başlatacaktır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ