Zirvede Haber

HAK VE ADALET PARTİSİ’NDEN İLK KONGRE; “Geliyoruz!”

HAK VE ADALET PARTİSİ’NDEN İLK KONGRE; “Geliyoruz!”

Mustafakemalpaşa Hak ve Adalet Partisi (HAP) Teşkilatı, 1. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Kasım ayında parti teşkilatının başına atanan Ertuğrul Çakmak, bu kez seçimle göreve geldi.

Mustafakemalpaşa’da faaliyet gösteren siyasi partiler kervanına, kısa adı HAP olan Hak ve Adalet Partisi de katıldı. Genel Başkanlığını Yiğit Zeki Öztürk’ün yaptığı partini Mustafakemalpaşa’daki teşkilatı, ilk kongresini delegelerin katılımıyla gerçekleştirdi. Özel İdare İşhanı’ndaki parti binasında, Seçim Kurulu gözetimindeki kongrede, HAP Mustafakemalpaşa Başkanlığı’na Ertuğrul Çakmak seçildi.

‘TÜRKİYE, DEĞİŞİME GEBE’

Hak ve Adalet Partisi Bursa Başkanı Murat İnanç yaptığı açıklamada, Bursa’da ilk kongreyi Mustafakemalpaşa’da yaptıklarını söylerken, Nilüfer, Osmangazi, Yıldırım, Gemlik ve Mudanya’daki genel kurulları da 15 güne kadar 5 ilçe ile birlikte gerçekleştirileceklerini söyledi.

İnanç; “2012 yılında kurulan partimiz 2013 yılında Bursa ve ilçelerinde teşkilatlandı. 2015 Genel Seçimlerine girmiş ve rüştünü ispatlamış oldu. Bursa il ve ilçe başkanları olarak birlik ve beraberlik içerisinde, halkımız ve vatandaşımız için gereken ne ise partimiz bünyesinde yapılacaktır.

Türkiye genelindeki sorunları, yaşam ve geçim sıkıntılarını biliyoruz. Partimizin Mustafakemalpaşa’da teşkilatlanması noktasında çalışmalar yürüten ekibimize teşekkür ediyorum” dedi.

‘ETKİN SİYASET YÜRÜTECEĞİZ’

HAP Mustafakemalpaşa Başkanı Ertuğrul Çakmak ise teşkilatlanma ve üye kaydı çalışmalarını hızlandırdıklarını, yerelde aktif bir siyaset izleyeceklerinin mesajını verdi.

Çakmak; “ Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni, Atatürk ilke ve inkılaplarını seven, toprağını, vatanını, ülkesini ve bunları yaşatan herkesle kucaklaşmaya geldik. Bana ve bu yola çıkan dava arkadaşlarıma sahip çıkacağınıza eminim. Cumhuriyetimize, Mustafakemalpaşamıza, bu güzel insanlarımıza hizmet etmekten onur duyarım” dedi.

Ertuğrul Çakmak başkanlığındaki parti yönetimi; Naci Aytiş, Onur Altındaş, Ahmet Akçan, İrfan Özen, Şengül Turan, Zehra Savaşçı ve Sevgi Aytiş’ten oluştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ