Zirvede Haber

İYİ Belediyecilikle Orhangazi ve Orhangazili Kazanacak!

İYİ Belediyecilikle Orhangazi ve Orhangazili Kazanacak!

İYİ Parti Orhangazi belediye başkan adayı İsmail Kaya seçim çalışmaları kapsamında 2024/2029 hedeflerini paylaştı.

MAHALLE KREŞLERİ
İYİ Belediyecilikle Orhangazi’de çalışan annelerimizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan “Her Mahalleye Bir Kreş” projesi hayata geçirilerek büyük bir eksilik giderilmiş olacak.
Geleceğimizi çocuklarımıza emanet edeceğimizi biliyoruz. Çocuklarımızın eğitimi bizim için çok önemli. Onların doğru şekilde yetişerek, kendi değerlerini kaybetmeden son teknoloji ile dünyayı anlatacakları çok şey var.
YANYOL VE BATÇIK PROJESİ
Yıllardır birçok kazanın ve acının yaşandığı Muradiye Mahallesi bağlantısı olan İznik Işıklarında yapacağımız “Yan yol ve Batçık Projesi” ile hem şehre bir giriş hüviyeti kazandıracağız hem de yılların kangren sorununu çözeceğiz.
Hayali projeler değil, yapacaklarımızı anlatıyoruz.
İznik Yolu Kavşağı kaos olmaktan çıkacak
Yılların ihmaline son verecek bu proje ile halkımız daha güvende olacak.
Artık canlarımız ihmal edilen projeler yüzünden hayatını kaybetmeyecekler.
Şehrin kilit noktası olan bu bölge ile Orhangazi’mize giriş hüviyeti kazandırılacak.
TELEFERİK VE CAM TERAS
TELEFERİK ve CAM TERAS PROJESİ ORHANGAZİ TURİZMİNE İVME KAZANDIRACAK
Bölgenin göz bebeği ve yıllardır ihmal edilen Gürle Dağı’na yapacağımız Teleferik Tesisi ve Cam Seyir Terası Orhangazi Turizmine büyük bir katkı sunulacaktır.
KATLI OTOPARK, BELEDİYE DÜĞÜN SALONLARI, BELEDİYE DÜKKANLARI ve ŞEHİT AİLELERİ GAZİ EVİ
Gazi Orhan Bey Camii karşısında bulunan otoparka hem her mahalleye Belediye Düğün Salonu projesi kapsamında hizmetimiz hem de aynı bina alt kısımlarında katlı otopark projesi ile Orhangazi’nin kangren olan TRAFİK SORUNUNA İYİ Belediyecilikle neşret vurulup çözüme kavuşacaktır. Ayrıca belediye düğün salonları, belediye dükkanları ve Şehit Aileleri ve Gazievi projemiz birçok derde derman olacak.
HÜRRİYET PARK VE BELEDİYE DÜĞÜN SALONLARI
Hürriyet Mahallesinin önünü açacak olan projemiz ile futbol sahası göl kenarında bulunan spor alanlarının yanına taşınacak. Mevcut futbol sahasının olduğu alan her mahalleye belediye hizmet binaları kapsamında Nikah Salonu ve Sosyal Tesis binası ile park, oyun alanları ve özellikle minibüsçü, servisçi esnafımıza hitap edecek otoparkı ile modern bir kompleks kazandırılacaktır.
İZNİK GÖLÜ ORHANGAZİ SAHİL DÜZENLEMESİ
Orhangazi’miz yüzde 51’lik İznik Gölü sahil şeridine sahip olmasına rağmen yeterince değerlendirilmeyen sahil şeridi İYİ Belediyecilikle turizme ve halkımızın kullanımına kazandırılacaktır. İznik Gölü dokusuna ve çevreye zarar vermeyecek projelerle oluşturacağımız spor alanları, oyun ve park alanları, karavan park alanları, bungalov evler, çadır ve kamp alanları ile İznik Gölü turizmin göz bebeği olacak.
BAKIM MERKEZİ VE HUZUREVİ
Tüm yaşlılarımızın ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızınkendilerini ev ortamında hissedebileceği, günlük ihtiyaçlarını karşılayabildikleri aynı zamanda sosyalleşebilecekleri alanlara sahip mekânlar İYİ Belediyecilikle inşa edilecek.
ORHANGAZİ GALERİCİLER SİTESİ
Türkiye’de galericilerin ticari faaliyetlerini en rahat sürdürdükleri ilçelerden birisi Orhangazi olacak. Noterden banka şubesine, tecrübe pistlerine kadar donanımlı, örnek bir galericiler sitesi projesi İYİ Belediyecilikle Orhangazi’ye kazandırılacak.
ORHANGAZİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ
Özellikle apartman altı diye tabir edilen ve hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın büyük talebi olan modern Yeni Sanayi Sitesi için İYİ Belediyecilikle projelerimiz hayata geçecektir.
ZEYTİN PARK PROJEMİZ
Asırlık zeytin ağaçlarının bulunduğu sahayı, ‘Zeytin Park’ adı ile ilçemize yakışır bir şekilde, zeytin ağaçlarını koruyarak doğal bir park haline getireceğiz.
Orhangazi’mizin en önemli değerlerinden olan zeytinimiz zeytin park projemiz kapsamında bünyesinde yer alacağı zeytin-tarım müzesi, zeytin başta olmak üzere Gedelek Turşusu, Karadut evleri ile satış mağazaları oluşturularak değerlerimize İYİ Belediyecilikle sahip çıkacağız.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ